עדשות מגע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדשות מגע
    שולה
    08/06/2010

שלום רב שמי שיר ואני בת 18,
    לפני כחודש עשיתי בדיקת ראיה כדי לבדוק אם המספר שלי עלה [אני משתמשת בעדשות מזה 3 שנים ובמשקפיים 6 שנים] ואכן המספר עלה.. גם כן נאמר לי שבעין שמאל יש לי צילינדר נמוך ונתנו לי כמתנה עדשות נסיון עם צילינדר לעין שמאל [רצוי לציין שעד עכשיו לא השתמשתי בעדשות עם צילינדר וראיתי טוב] .. עבר חודש וכאשר אני שמה את המשקפי ראיה שלי (וכן את העדשות) איני רואה טוב כלל בעין שמאל [העדשות בעין ימין טובה וזו גם העין בלי הצילינדר]..
    האם יתכן שבחודש המס' עלה ברמה כל כך דרסטית? האם הצילינדר הוא זה שגרם לכך?
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עדשות מגע

הוספת תגובה

• רציתי לציין

שולה
    08/06/2010

שזה הגיע למצב שאני רוצה בעין שמאל יותר חד מרחוק בלי המשקפיים מאשר עם ובהתחלה כשהרכבתי את המס' החדש ראיתי טוב מאד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדשות מגע

נתנאל סילם
    09/06/2010

נראה לי קצת מוזר התופעה ,יכולות להיות מספר סיבות לכך אבל קודם כל לחזור לביקורת בחנות עם העדשות מגע בעיניים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו