מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התאמת עדשות מגעגלי21/06/2010
ברצוני לקנות עדשות מגע חודשיות של ciba vision באופן עצמאי באינטרנט.
האם אני יכולה להזמין על פי אותם נתונים (מספר, קוטר וקמירות) כפי שהם מופיעים בעדשות מגע חד פעמיות שהתאימו לי?
או שבגלל שזוהי חברה אחרת, הנתונים שלי משתנים?
תודה,
גלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזמנת עדשות מגע באינטרנט
איציק שבח22/06/2010שלום גלי!
הזמנת עדשות מגע באינטרנט מפתה בגלל המחיר,
אבל יש לזה חיסרון משמעותי.
מעבר לזה שהמרכיב מספק את הנתונים שלא תמיד מדווחים כיאות, ומעבר לזה שלעיתים אין למרכיב את כל הנתונים, אין פיקוח על עיניו של המרכיב. הפיקוח למרכיב עדשות מגע הוא בדיקה תקופתית כל חצי שנה בהעדר בעיות מיוחדות בהרכבת עדשות המגע. הפיקוח נועד לתצפת על העין המרכיבה ולשמור שלא חלו שינויים לרעה בבריאותה של העין בעקבות הרכבת העדשות.
לכן, אף על פי שאת יודעת את כל הנתונים (ב 100%?) והמחיר המפתה, חשוב למנוע סכנות מהעין ולהבדק אצל אופטומטריסט מוסמך כל חצי שנה בעת רכישת מלאי מחודש של עדשות. בכל מקרה על האריזה של העדשות כתוב את שם החברה והנתונים כדי לוודא שהם מדוייקים כך שתוכלי לחשוף מוצר לא נכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)