עזרה בנושא עדשות מגע.... תודה מראש!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בנושא עדשות מגע.... תודה מראש!
    דור
    05/07/2010

טוב אז ככה אני כבן 18 בעל ראייה ירודה מאוד אבל ברוך ה' מסתדר

נהדר ולא חש בכך או במצב שאני עם ראייה ירודה ...

חדות ראייתי היא ימין 6/24 או 6/30 ובשמאל 6/60

חדות זאת נובעת עקב 2 בעיות האחת קולובומה והשנייהבעיה נלוות

ניטגמוס ברצוני לומר שהניסטגמוס שלי לא סטטי כלל הוא יכול כמעט ולא לזוז ויכול

לזוז באגרסיביותברמה מסיומת. בדר''כ הוא יציב וזז לאט בצורה שקשה להבחין שיש ניסטגמוס

רק במבטממושך על העין אפשר לזהות.

המספרים שלי במשקפיים הם -10 ימין -6 שמאל....

הלכתי 3 אופטמטריסטים ב3 שניםהאחרונות ושהתעניינתי לגבי עדשותמגע

2 ענו בחויב ואחד בשלילה

האופטמטריסטית שענתה בחיוב נתנה לי עדשות ניסיונות של פוקוס דיליס שמקרה היה לה

למידה שלי יומיות ואמרה לי לנסותלהכניס בלי שום בדיקה בלי כלוםאחרי שעה של ניסיונות

הצלחתי להכניס עדשה אחת ומתלהבות של שיפור חדות הראייה כבר לא הכנסתי את השנייה

(ברצוני להוסיף שהעדשות הללו היו מאוד מאוד מאוד דקות וקטנות אם אני זוכר נכון קוטר וקימור 8.6 על 13.8 אשמחאם תגידו לי מהזהאומר)

אז אחרי שהתלהבתי מהחדות המדהימה ושאחרי שעה של ניסיונות הצלחתי איכשהו להכניס אותה הניסטגמוסכמעט ודמם לגמרי!! אבל מה שקרה הוא שלא הצלחתי להוציא את העדשה

ונלחצתי בצורה מפחידה והתחלתי להלחץ מאוד על כך שלא הוצאתי אותה אז עזבתיאת המקום עלאחריותי ומפני שלא הצלחתילהוציא ונגשתילרופא עינים הוא הוציא ליאותה בשניות עםכמו פינצטה כזאת לא יודע בדיוק מה זה היה ובלי שום מגע עם דבר מסויים בעין וזה כעבור כמה שעות שהעדשה הייתה בעין והוא אמר שהיא נדבקהבצורמסוימת לעין מאז כמובן

שלא חזרתי לאותה אופטיקה בהבושה ומהפחד עכשיו אני חושב על זה שוב אחרי שנה .....זה קרה לפני שנה ואני אומר שאני חושב שאני מפסיד גם ליהיות בלי משקפיים יותר אסטטי גם יותר נוח וגם חדות יותר טובה רציתי לדעת אם אתה יכול להסיק משהו מהנתונים המינימלים שנתתי לך
    על העדשות והעינים ואם יש קשר לכך שחדות הראיה השתפרה להורדה משמעותית של הניסטגמוס בשל היות העדשה על הקרנית ואם זהאומר משהו שהעדשה מה עליי לעשות

אני מאוד רוצה לעשות עדשותמגע ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עדשות מגע....

נתנאל סילם
    06/07/2010

ראשית ראית שזה אפשרי כך שאת השלב הראשון והקשה עברת!
    מהנתונים שנתת כאן קשה לי להסיק משהו.
    ההמלצה שלי אליך היא לעבור התאמה אצל מישהו שמומחה בעדשות מגע והוא יסביר לך את כל מה שאתה צריך לדעת..
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו