התאמת עדשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התאמת עדשות
    אלכס
    19/07/2010

לי יש משקפיים מספרים: -6.5 -6.25 וצילינדר -0.5 בשני העיניים בזויות 147 ו 170

לפני 7-8 שנים ניסיתי לעבור לעדשות מגע, התחלתי עם הקשות והיו לי כל שלל התופעות שהעיניים לא מקבלות את העדשה (דמעות, עייפות , וצריבה מטורפת בעיקר)..אחרי שבועות של ניסיונות הבנתי שזה לא נורמאלי וחזרתי למשקפיים ...בנוסף האופטומטריסט ראשון הפגין חוסר ידע והתמצאות בנושא, אז לאחר שנה פניתי לאופטומטריסט אחר (שהוא די מנוסה בהתאמות עדשות ) וגם כאן הסיפור די חזר על עצמו: לא הרגשתי נוח (בכלל) עם העדשות הקשות וגם כשניסינו רכות- הצריבות הבלטי נסבלות לא פסקו..האופטומטריסט אמר שכנראה לי יש עין מאוד רגישה לגוף זר ולא באמת ידע להסביר את הבעיה בבירור..מאז ויתרתי לגמרי ו 7-8 שנים הייתי עם משקפיים

בתקופה האחרונה אני שומעה שיש התקדמות בתחום ומייצרים היום גם עדשות חודשיות, שבועיות ויומיות שלעין קל יותר לקבלן (האם זה כך?) . ..והאם אפשר להזמין אחת מהעדשות הללו ללא צילינדר (הבנתי ש 0.5 - זה נמוך יחסית )..2 האם לאור הניסיון המר שלי עם העדשות בעבר יש אופטיקות שיסכימו למכור לי דוגמית (נגיד של עדשה שבועית) כדי שאוכל לראות אם זה ילך טוב, ורק לאחר מכן לקנות את החבילה ?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התאמת עדשות

הוספת תגובה

• עדשות מגע לניסיון

איציק שבח
    21/07/2010

שלום אלכס.
    חברות עדשות המגע מספקות עדשות מגע לניסיון,
    לכל אופטיקה יש כללים שלה למדיניות עדשות המגע הניסיוניות, יתכן שתצטרך לשלם על ההתאמה.
    בנוסף, כיום ישנה התפתחות מאוד גדולה בנושא סוגי העדשות מגע בדגש גם על נוחות העדשה בעין,
    על צילינדר 0.5 נהוג בדרך כלל לוותר.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו