מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עדשות מגעחסוי21/07/2010
שלום.
אני בן 16 ובקרוב קונה עדשות מגע אך יש לי מספר שאלות.
העיניים שלי קטנות ומעט מלוכסנות, האם תהיה לי בעיה להכניס את עדשות המגע? או שיש עדשות שמתאימות למבנה עיניים קטנות?
ומכיוון שאני זקוק לעדשות ראיה אני מעוניין לקנות עדשות ראיה+צבע, והשאלה שלי היא האם עדשות ראיה+צבע יותר יקרות מעדשות ראיה בלבד?
האם התמיסות לעדשות מגע שמוכרים בסופר פארם טובות? האם הן זולות יותר מבחנויות המשקפיים?
היכן רוכשים את המחסניות? האם הן בד"כ יקרות?
תודה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשות מגע לראשונה
איציק שבח22/07/2010א. לא צריכה להיות לך בעיה מיוחדת בגלל מיפתח העיניים הצר (העין עצמה היא בגודל נורמלי רק שהיא שקועה), מקסימום בהתחלה יהיה לך קצת יותר קשה להרכיב את העדשה לתוך העין.
ב. עדשת מגע צבעונית + ראייה, היא יותר יקרה.
ג. כל תמיסה שמוכרים בארץ בחנות נורמלית היא בעלת תקן, כמובן שיש כל מיני סוגים שמתאימים לפי רגישות העין, סוג העדשות ועוד, לצורך כך, עליך לעבור בדיקה אצל אופטומטריסט מוסמך ולקבל ממנו המלצה, יתכנו מספר תמיסות שיתאימו לשימוש שלך.
ד. לכל תמיסה מצורפת מחסנית ספציפית לתמיסה וזה כלול במחיר של התמיסה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! ורק עוד שאלה
חסוי22/07/2010מיהם האנשים שמתאימים להרכבת עדשות מגע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהתאמת עדשות מגע
איציק שבח25/07/2010צריך אופטומטריסט בעל רישיון עיסוק באופטומטריה בלבד.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)