עדשות מגע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדשות מגע
    חסוי
    21/07/2010

שלום.
    אני בן 16 ובקרוב קונה עדשות מגע אך יש לי מספר שאלות.
    העיניים שלי קטנות ומעט מלוכסנות, האם תהיה לי בעיה להכניס את עדשות המגע? או שיש עדשות שמתאימות למבנה עיניים קטנות?
    ומכיוון שאני זקוק לעדשות ראיה אני מעוניין לקנות עדשות ראיה+צבע, והשאלה שלי היא האם עדשות ראיה+צבע יותר יקרות מעדשות ראיה בלבד?
    האם התמיסות לעדשות מגע שמוכרים בסופר פארם טובות? האם הן זולות יותר מבחנויות המשקפיים?
    היכן רוכשים את המחסניות? האם הן בד"כ יקרות?
    תודה ויום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עדשות מגע

הוספת תגובה

• עדשות מגע לראשונה

איציק שבח
    22/07/2010

א. לא צריכה להיות לך בעיה מיוחדת בגלל מיפתח העיניים הצר (העין עצמה היא בגודל נורמלי רק שהיא שקועה), מקסימום בהתחלה יהיה לך קצת יותר קשה להרכיב את העדשה לתוך העין.
    ב. עדשת מגע צבעונית + ראייה, היא יותר יקרה.
    ג. כל תמיסה שמוכרים בארץ בחנות נורמלית היא בעלת תקן, כמובן שיש כל מיני סוגים שמתאימים לפי רגישות העין, סוג העדשות ועוד, לצורך כך, עליך לעבור בדיקה אצל אופטומטריסט מוסמך ולקבל ממנו המלצה, יתכנו מספר תמיסות שיתאימו לשימוש שלך.
    ד. לכל תמיסה מצורפת מחסנית ספציפית לתמיסה וזה כלול במחיר של התמיסה.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! ורק עוד שאלה

חסוי
    22/07/2010

מיהם האנשים שמתאימים להרכבת עדשות מגע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להתאמת עדשות מגע

איציק שבח
    25/07/2010

צריך אופטומטריסט בעל רישיון עיסוק באופטומטריה בלבד.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו