מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עדשות מגע ל 30יום רצוףמורן25/07/2010
לפני חודשיים הייתי אצל האופטיקה שתמיד אני קונה שם עדשות מגע חודשיות ורציתי לקנות גם שמקפיים שיהיה לי לבית, לאחר בדיקת ראיה אצל האופטיקאי התברר שעלה לי המספר מ 2.25 ל 3.25 , קניתי כמובן משקפיים חדשות עם המספר החדש והרגשתי שאני רואה ממש חד יותרמדי, ולא הרגשתי איתם בנוח לאחר מכן קבעתי תור אצל רופא עניים מומלץביותר והוא לאחר בדיקה הרבה יותר יסודית החליט שבכלל לא עלה לי המספר, מכו כן ביקשתי המלצות על עדשות מגע וחלק מההמלצות היו על עדשות מגע חודשיות קבועות שניתן להרכיב אותם 30 יום רצוף, כולל שינה, מקלחת הכל, הוא הרכיב לי אותם, וכל חודש אני אמורה לחזור אליו למעקב, ולקנות עוד זוג עדשות שהוא ירכיב אותם, שמעתי על עדשות כאלה אבל סיליקון הידרוג'ל והוא (הרופא עיניים) הסביר לי שזה לא סיליקון הם פשוט דקות מאוד ואין צורך לסיליקון כי הם סתם יותר יקרות ובאמת שאין צורך בשבילי, אני קצת לא רגועה מלישון איתם ולהיות איתם חודש שלם ושאלתי היא אם את יודעים על מה אני מדברת האם שמעתם על עדשות כאלה, כמו כן באמת נוח לי איתם, ובאמת נוח לי גם אם המספר הזה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשות מגע לשימוש ממושך
איציק שבח26/07/2010ישנם עדשות מגע לשימוש ממושך ללא צורך להוציא אותם מהעין (EXTENDED WEAR) במשך 30 יום.
עד כמה שידוע לי כל העדשות הללו עשויות מסיליקון הידרוג'ל. אם תוכלי לתת לי את שם העדשה אני אוכל לברר יותר לעומק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אברר את שם העדשה
מורן27/07/2010אבל לפי מה שהרופא עיניים שלי אומר, הן לא עשויות מסיליקון משום שאין צורך במקרה שלי שהצילנדר נמוך, אלא עשויות גם מפלסטיק והן דקות מאוד, כמו כן אתמול בבוקר קמתי עם עיניים קצת כואבות ושורפות ישר הלכתי אליו והוא בדק את העיניים ואמר שהכל בסדר שאין דלקת וגם לא סימנים של דלקת ושאני פשוט צריכה להשתמש בטיפות נגד ייבוש העין, יותר פעמים ביום וכך עשיתי אתמול, והיום קמתי עם עיניים דומעות ושורפות, הורדתי את העדשות ושמתי בתמיסות המיוחדות שהוא נתן לי שנקראות CLEANOP 1 ו2 ולאחר מכן החזרתי אותן לעיניים והכל בסדר עכשיו אבל זה מאוד מלחיץ אותי שאני קמה ככה ולא יודעת מה לעשות כי הוא באמת רופא טוב אבל משהו קצת מפחיד אותי בלישון עם עדשות מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
איציק שבח28/07/2010אין קשר בין צילינדר נמוך לחומר העדשה,
לפעמים יש זמן הסתגלות לשימוש החדש הזה,
אם הרופא בדק ואמר שהכל בסדר אני לא יכול להתווכח איתו בלי לבדוק:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)