עדשות מגע ל 30יום רצוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדשות מגע ל 30יום רצוף
    מורן
    25/07/2010

לפני חודשיים הייתי אצל האופטיקה שתמיד אני קונה שם עדשות מגע חודשיות ורציתי לקנות גם שמקפיים שיהיה לי לבית, לאחר בדיקת ראיה אצל האופטיקאי התברר שעלה לי המספר מ 2.25 ל 3.25 , קניתי כמובן משקפיים חדשות עם המספר החדש והרגשתי שאני רואה ממש חד יותרמדי, ולא הרגשתי איתם בנוח לאחר מכן קבעתי תור אצל רופא עניים מומלץביותר והוא לאחר בדיקה הרבה יותר יסודית החליט שבכלל לא עלה לי המספר, מכו כן ביקשתי המלצות על עדשות מגע וחלק מההמלצות היו על עדשות מגע חודשיות קבועות שניתן להרכיב אותם 30 יום רצוף, כולל שינה, מקלחת הכל, הוא הרכיב לי אותם, וכל חודש אני אמורה לחזור אליו למעקב, ולקנות עוד זוג עדשות שהוא ירכיב אותם, שמעתי על עדשות כאלה אבל סיליקון הידרוג'ל והוא (הרופא עיניים) הסביר לי שזה לא סיליקון הם פשוט דקות מאוד ואין צורך לסיליקון כי הם סתם יותר יקרות ובאמת שאין צורך בשבילי, אני קצת לא רגועה מלישון איתם ולהיות איתם חודש שלם ושאלתי היא אם את יודעים על מה אני מדברת האם שמעתם על עדשות כאלה, כמו כן באמת נוח לי איתם, ובאמת נוח לי גם אם המספר הזה. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עדשות מגע ל 30יום רצוף

הוספת תגובה

• עדשות מגע לשימוש ממושך

איציק שבח
    26/07/2010

ישנם עדשות מגע לשימוש ממושך ללא צורך להוציא אותם מהעין (EXTENDED WEAR) במשך 30 יום.
    עד כמה שידוע לי כל העדשות הללו עשויות מסיליקון הידרוג'ל. אם תוכלי לתת לי את שם העדשה אני אוכל לברר יותר לעומק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני אברר את שם העדשה

מורן
    27/07/2010

אבל לפי מה שהרופא עיניים שלי אומר, הן לא עשויות מסיליקון משום שאין צורך במקרה שלי שהצילנדר נמוך, אלא עשויות גם מפלסטיק והן דקות מאוד, כמו כן אתמול בבוקר קמתי עם עיניים קצת כואבות ושורפות ישר הלכתי אליו והוא בדק את העיניים ואמר שהכל בסדר שאין דלקת וגם לא סימנים של דלקת ושאני פשוט צריכה להשתמש בטיפות נגד ייבוש העין, יותר פעמים ביום וכך עשיתי אתמול, והיום קמתי עם עיניים דומעות ושורפות, הורדתי את העדשות ושמתי בתמיסות המיוחדות שהוא נתן לי שנקראות CLEANOP 1 ו2 ולאחר מכן החזרתי אותן לעיניים והכל בסדר עכשיו אבל זה מאוד מלחיץ אותי שאני קמה ככה ולא יודעת מה לעשות כי הוא באמת רופא טוב אבל משהו קצת מפחיד אותי בלישון עם עדשות מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

איציק שבח
    28/07/2010

אין קשר בין צילינדר נמוך לחומר העדשה,
    לפעמים יש זמן הסתגלות לשימוש החדש הזה,
    אם הרופא בדק ואמר שהכל בסדר אני לא יכול להתווכח איתו בלי לבדוק:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו