תחושת אי נוחות בעיין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושת אי נוחות בעיין
    קטי
    01/08/2010

שלום רב. הנני בחורה בריאה בת 26. אני מרכיבה עדשות כבר 6 שנים ובשלוש שנים האחרונות עדשות יומיות של ג'ונסון. יש לי שתי שאלות
    1. אני מרכיבה את העדשות המון שעות ביום (יותר מ 8) , האם יש בכך סכנה לטווח הארוך?
    2. לאחרונה אני מרגישה אי נוחות בעיין לאחר הרכבת העדשות, התחושה לא עוזבת אותי עד שאני מורידה את העדשה. תופעה זו מתרחשת בשני העיניים ומעולם לא היתה לי בעבר. ממה זה יכול לנבוע?

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחושת אי נוחות בעיין

הוספת תגובה

• הרכבת עדשות יומיות,

איציק שבח
    02/08/2010

1. משך הזמן של הרכבת עדשה יומית בעין משתנה כתלות בכמה משתנים: העין האינדיבידואלית, הסביבה, סוג העדשה, אופי הפעילות של המרכיב במשך היום ועוד,
    לצורך מענה מדויק, יש לבחון את העין בכל מיני פרמטרים, ולתשאל את המרכיב על הרגליו ובכך לתת המלצה מדויקת. לצורך העניין, 8 שעות ביום הוא שימוש הוגן ע"פ רוב.
    לצורך כך, הייתי ממליץ לך לפנות לאופטומטריסט מורשה שיעשה לך את ההתאמה וההמלצה המתאימה.

2. לגבי הרגשתך, כנראה שיש בעיה, ועלייך להיבדק בהקדם, עד הבדיקה אני ממליץ לך לא להרכיב עדשות, כדי לקבוע אל נכון שהבעיה מהעדשות , וכן, כדי שתוכלי לספק לבודק אינפורמציה מדויקת .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו