יובש בעינים ועדשות סיליקון הידרוג'ל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יובש בעינים ועדשות סיליקון הידרוג'ל
    לאה
    18/08/2010

שלום,
    אני בחורה בת 18 הסובלת מיובש בעינים.
    לפני שנה הלכתי לאופטרימטריסט כדי לנסות להרכיב עדשת מגע. הוא אמר לי שיש לי נטיה ליובש בעינים ולכן הוא ממליץ מאוד על עדשות מסיליקון הידרוג'ל אך ניתן להשתמש גם בעדשות רכות חודשיות רגילות. הלכתי עם העדשות הרגילות במשך חצי שנה אך לאחר חצי שנה היובש בעינים רק הלך והחמיר והרופא עינים אמר לי להפסיק להשתמש בעדשות כל עוד מצב העינים לא משתפר (הוא אמר לי שיש לי בעיה בבלוטה שאמורה להפריש שומן שיגן על הדמעות שלא יתיבשו ולכן עיסויים בעפעפים עשויים לעזור לי לפתור את הבעיה).
    לאחרונה הרגשתי שהמצב בעינים קצת השתפר ושמעתי שיש עדשות מיוחדות ליובש בעינים. הלכתי לאופטרימטריסט שאמר לי שיש לי יובש רציני והיו שאפילו היו ממליצים לנתח את העינים אבל הוא ממליץ לנסות עדשות סיליקון הידרוג'ל כמו שאמר בהתחלה לחצי שנה ולאחר מכן שנעשה ביקורת.
    שאלתי היא- האם זה בסדר להשתמש עכשיו חצי שנה בעדשות סיליקון הידרוג'ל והן לא עלולות לגרום להחמרה במצבן של העינים?!
    סליחה על הבילבול מוח וההודעה הארוכה... ותודה מראש על התשובה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יובש בעינים ועדשות סיליקון הידרוג'ל

איציק שבח
    19/08/2010

במקרים של יובש בעיניים, מומלץ להשתמש בעדשה מסוג סיליקון הידרוג'ל,
    במקרים קיצוניים גם עדשה כזו לא תעזור.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו