משקפי מולטיפוקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משקפי מולטיפוקל
    אבי
    01/09/2010

שלום מכובדי
    עשיתי לפני כשלושה חודשים משקפי מולטיפוקל אצל אופטיקאי נחשב,ולצערי מזה כשלושה חודשים איני מצליח להסתגל למשקפים,אני משתמש בהם בעיקר לקריאה !ולראיה מרחוק אני מרכיב בזמן בנהיגה וחש בקלסטופוביה ובצפיה בטלויזיה אני מרגיש יותר טוב בלי משקפים.
    אז בבדיקת מעבדה אצל האופטיקאי הוא מראה לי שבכל פרמטר אני רואה יותר טוב ואכן כך.
    שאלתי איך אפשר לדעת האם המשקפים מתאימים ואולי לא.
    כמו כן בנהיגה בלילה גם עם המשקפים איני רואה טוב האם ישנה איזו בדיקה לראיית לילה.
    אודה לתשובתכם.
    בברכה
    אבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משקפי מולטיפוקל

הוספת תגובה

• משקפי מולטיפוקל

איציק שבח
    02/09/2010

כמובן, שבלי בדיקה אי אפשר לתת תשובה יותר מדוייקת.
    אבל יתכן שאתה כלל לא צריך משקפיים לרחוק?
    איך אתה מרגיש בנהיגת לילה ללא המשקפיים? יותר טוב מאשר ללא משקפיים?
    האם אלו המולטי הראשונים שלך?
    יש לך זוג נוסף לרחוק? אם כן, איך אתה רואה בו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מולטיפוקל

אבי
    02/09/2010

תודה על התשובה
    זה הזוג הראשון שלי גם לרחוק וגם כמולטיפוקל,הראיה שלי לרחוק יותר עם המשקפים אני רואה יותר טוב,אך בלילה שחשוך אמיתי בזמן נהיגה איני רואה גם עם המשקפים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מולטיפוקל

איציק שבח
    05/09/2010

1. לעשות מולטיפוקל ראשון, ללא שהיה לך זוג לרחוק בעבר, זה לא מומלץ (אם כי יתכנו שיקולים שכן יתנו אינדיקציה לבצע זאת).
    2. אם לא היו לך משקפיים לרחוק בעבר, אי אפשר לדעת אם זה המרשם שאתה לא מסתגל אליו, או המולטיפוקל עצמו.

לכן, טוב תעשה אם תעשה זוג נפרד לרחוק בלבד עם מרשם זהה כדי לעשות אבחנה מבדלת של שורש הבעייה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו