עדשות מגע שנתיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדשות מגע שנתיות
    ורד
    06/09/2010

יש לי צילנדר מאוד גבוה ולפני שנה זאת הייתה פעם ראשונה שקניתי עדשות מגע שנתיות.
    ההייתי מאוד רוצה לקנות חודשיות אבל המחיר קופץ פי 3 ! ואין לי את האפשרות הזאת.
    האופטיקאי כל הזמן משגע אותי ואומר לי שזאת טעות ושאני הורסת את העיניים ככה, שעדשות שנתיות לא טובות שחייבים לנקות אותן בחומר כחול ואדום וסבון כל יום וכדורים פעם בשבוע.
    האם הוא מגזים?
    האם עדשות שנתיות רכות עם צילינד מזיקות לעין מכיוון שהן צוברות עליהן הרבה ליכלון וחלבונים עם הזמן?
    הוא אמר שזה גם פחות נוח כי הם עבות בגלל שהן צריכות להחזיק הרבה זמן, לעומת חודשיות שהן דקות יותר ולא מרגישים אותן.
    הוא לא אפסיק להגיד לי שאני עושה טעות ושאלתי אותו אז למה הוא מוכר מוצר שהוא לא טוב אז הוא הלך אחורה ואמר שזה טוב אבל פחות טוב מחודשיות. שזה הגיוני אבל לא מתאפשר לי מבחינה כלכלית.
    האם אפשר לנקות עדשות מגע שנתיות רגיל, בחומר אחד.
    האם הן מזיקות לעין?
    הוא גם אמר שאני יכולה להוסיף עוד כסף ולקבל עדשות מגע שנתיות יותר טובות כי יש בהן יותר אחוזי לחות, אני מרגישה כאילו הוא מחרטט עליי כל הזמן, וגורם לי להרגיש לא שלמה עם ההחלטה.

עדשות מגע שהן המספר שלי, שנתיות- יכולות להזיק לטווח הרחוק או לעשות משהו מסוכן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עדשות מגע שנתיות

הוספת תגובה

• עדשות מגע שנתיות

איציק שבח
    07/09/2010

יש חסרונות לע"מ שלוקחים לתקופה ארוכה, כמו למשל, חומר העדשה שמייצרים את החודשיות המתקדמות עם צילינדר קיים באיכות טובה יותר בחודשיות / דו-שבועויות.
    אולם, עד שלא ייצרו אותם, השתמשו רק עם שנתיות.
    בכל מקרה, ניקוי בחומר אחד אפשרי עם מי חמצן שמנטרל מתחילת הפעולה במקום להחזיק את האדום והכחול.
    למשל : AOSEPT או EASYSEPT ויש עוד...,
    בכל מקרה, תוכלי להדגיש בחשיבות הניקיון לע"מ קבועות, ואז לא תהיינה בעיות (כמו שלא היו לך עד עכשיו).
    יש גם אפשרות לע"מ קשות. שהן לא פחות בריאות במידה וההתאמה טובה ומשתלמות כלכלית גם אם יש לך צילינדר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו