אי-הרכבת משקפיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי-הרכבת משקפיים
    אילן
    29/09/2010

שלום
    אני בן 22. מגיל 17 התפתח אצלי צילינדר שגדל עם הזמן. בהתחלה השתמשתי מידי פעם במשקפיים אבל כעת אני לא משתמש בכלל- למרות שהמספר שלי לא נמוך(באמת שאני לא יודע כמה, אבל הוא לא נמוך- אם הוא לא עלה מפעם קודמת בצורה משמעותית(ואני לא חושב)- אז בסביבות 1.5 צילינידר.

השאלה שלי היא- אם אני לא משתמש במשקפיים, האם יכולה להיווצר אצלי עין עצלה כתוצאה מכך? אני כעת רואה יותר טוב בעין ימין(אני שם לב אם אני מכסה עין אחת). בין שמאל אני רואה פחות טוב בוודאות. אבל זה לא חדש. השאלה היא האם זה לא גורם לעין שמאל שלי להפוך לעצלה? כי הבנתי שעין עצלה עקב אי- הרכבת משקפיים יכולה להתפתח בגיל צעיר יותר, אך מה לגבי המצב שלי?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי-הרכבת משקפיים

הוספת תגובה

• עין עצילה

איציק שבח
    03/10/2010

עין עצילה היא בעייה שנוצרת מלידה,
    אם אי פעם ראיתי בעין שמאל בצורה תקינה, הרי שאתה לא סובל או תסבול מעין עצילה.
    אם הבעיה היא אופטית כגון קוצר ראייה מתמשך או צילינדר מתפתח, עין שמאל דורשת תיקון אופטי והיא איננה עין עצילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו