מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אי-הרכבת משקפייםאילן29/09/2010
שלום
אני בן 22. מגיל 17 התפתח אצלי צילינדר שגדל עם הזמן. בהתחלה השתמשתי מידי פעם במשקפיים אבל כעת אני לא משתמש בכלל- למרות שהמספר שלי לא נמוך(באמת שאני לא יודע כמה, אבל הוא לא נמוך- אם הוא לא עלה מפעם קודמת בצורה משמעותית(ואני לא חושב)- אז בסביבות 1.5 צילינידר.
השאלה שלי היא- אם אני לא משתמש במשקפיים, האם יכולה להיווצר אצלי עין עצלה כתוצאה מכך? אני כעת רואה יותר טוב בעין ימין(אני שם לב אם אני מכסה עין אחת). בין שמאל אני רואה פחות טוב בוודאות. אבל זה לא חדש. השאלה היא האם זה לא גורם לעין שמאל שלי להפוך לעצלה? כי הבנתי שעין עצלה עקב אי- הרכבת משקפיים יכולה להתפתח בגיל צעיר יותר, אך מה לגבי המצב שלי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עין עצילה
איציק שבח03/10/2010עין עצילה היא בעייה שנוצרת מלידה,
אם אי פעם ראיתי בעין שמאל בצורה תקינה, הרי שאתה לא סובל או תסבול מעין עצילה.
אם הבעיה היא אופטית כגון קוצר ראייה מתמשך או צילינדר מתפתח, עין שמאל דורשת תיקון אופטי והיא איננה עין עצילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)