התאמת העדשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התאמת העדשות
    תומר
    20/10/2010

שלום
    אני משתמש בעדשות מגע חודשיות כבר כשלושה חודשים ואני צריך לרכוש עדשות חדשות בשבוע הבא. מחר אני הולך לבדיקה אצל אופטומטריסט והוא אמר שיבדוק את המצב הבריאותי של העין, זאת אומרת אם העין מתאימה לעדשות ואם אין סיבוכים בגלל השימוש בעדשות.
    כשרכשתי לראשונה את העדשות לפני שלושה חודשים לא עשיתי בדיקות כדי לראות אם העין מתאימה לעדשות אלא האופטומטריסט בדק לי רק את המספרים בעיניים וישר רשם לי מרשם, מבלי לבדוק אם העין מתאימה מבחינה בריאותית.
    מצד שני, אני מטפל בעדשות בקפדנות, מנקה אותן עם התמיסה כולל תמיסת מלח, לא נמצא איתן יותר מ-10 שעות ביום(זמן המקסימום שניתן לשהות איתן בעין, אני משתדל להוריד אותן אחרי 8 שעות) אולי רק פעם אחת הייתי איתן 10 שעות רצוף ופעמיים הייתי איתן כ-9 שעות ו40 דק', העין לבנה אך יש קווים אדומים מעטים שאני לא יודע אם הם טבעיים או שהם נגרמו כתוצאה מהעדשות. בסכ"ה אני מקפיד על השימוש בהן ולא חורג יותר מדיי.
    ביום שישי האחרון שטפתי את הפנים ושכחתי לסגור את העיניים וכתוצאה מכך חדרה לי טיפת מי ברז לתוך העין בזמן השימוש בעדשות, האם יכול להיגרם נזק? זה קרה רק פעם אחת.
    וקרה לי פעם או פעמיים שכשאר באתי להרכיב את העדשה היא נפלה לי לתוך הכיור, אבל החזרתי אותה למחסנית עם התמיסה לשתי שניות, הוצאתי והרכבתי שוב.
    אז האם יכולים להיגרם נזקים? העיניים שלי בריאות פחות או יותר?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התאמת העדשות

הוספת תגובה

• התאמת העדשות

איציק שבח
    21/10/2010

עין מעט אדומה בחודשים הראשונים של ההרכבה בד"כ זה לא משהו בעל חשיבות.
    ניכר שאתה מקפיד על שימוש ראוי בעדשות.
    אין מה לחשוש מטיפת מים שנגעה בעדשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאיציק

תומר
    21/10/2010

אתה מתכוון שהעיניים בד"כ קצת אדומות בחודשים הראשונים של ההרכבה ואח"כ מפסיקות להיות אדומות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אדמימות

איציק שבח
    26/10/2010

תתכן אדמימות מזערית במשך כל זמן ההרכבה,
    תתיעץ עם האופטומטריט שלך לגבי חלופות יעילות יותר שיש היום בשוק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו