צריבה ואודם בעין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריבה ואודם בעין
    תומר
    25/10/2010

אני מרכיב עדשות מגע כבר שלושה חודשים ועד עכשיו לא היו בעיות
    אתמול כשבאתי להרכיב את העדשה של עין ימין היא נפלה לתוך אגרטל של פרחים מלא אבק.
    אחרי שמצאתי אותה החזרתי אותה למחסנית, ערבבתי אותה בתוכה עם האצבע לכמה שניות ואז הוצאתי והכנסתי לעין. אחרי שהכנסתי העין שרפה מאוד והייתה אדומה. לאחר שעה הוצאתי אותה מהעין לכמה שניות והחזרתי שוב והכל היה בסדר.
    היום - אותו סיפור, רק יותר גרוע, העין הייתה ממש אדומה ושורפת, גם אחרי שהוצאתי את העדשה. האופטומטריסטית טענה שזה רגישות לתמיסה(אמרתי לה שתמיד שורף לי אחרי שאני מכניס את העדשות) והיא נתנה לי תמיסת מונו גרין על בסיס צמחיים טבעיים, שמתי היום בצהריים במחסנית עם התמיסה הזאת את העדשות ולפני שעה רציתי לבדוק אם הכל בסדר עם התמיסה הזאת, הכנסתי ושוב שורף ואדום, ושמתי לב שהעדשה של עין ימין לא בצורת צלחת אלא בצורה עגולה ומקווקוות ! לעומת עדשת שמאל שהייתה תקינה לחלוטין והיא לא עשתה לי שום בעיות בהרכבה (העין לא שרפה ונשארה לבנה)
    יש דלקת? הצטבר זיהום על העדשה?
    אולי כדאי לי לעבור לעדשות יומיות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריבה ואודם בעין

הוספת תגובה

• צריבה ואודם בעין

איציק שבח
    26/10/2010

האופטומטריסטית הסתכלה לך בעין??
    לי, זה נשמע כמו זיהום.
    העדשה ודאי אינה תקינה אם היא איבדה את צורתה.
    אל תשים עדשות עד שרופא או אופטמטריסט יבדוק אותך בהקדם!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו