מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריבה ואודם בעיןתומר25/10/2010
אני מרכיב עדשות מגע כבר שלושה חודשים ועד עכשיו לא היו בעיות
אתמול כשבאתי להרכיב את העדשה של עין ימין היא נפלה לתוך אגרטל של פרחים מלא אבק.
אחרי שמצאתי אותה החזרתי אותה למחסנית, ערבבתי אותה בתוכה עם האצבע לכמה שניות ואז הוצאתי והכנסתי לעין. אחרי שהכנסתי העין שרפה מאוד והייתה אדומה. לאחר שעה הוצאתי אותה מהעין לכמה שניות והחזרתי שוב והכל היה בסדר.
היום - אותו סיפור, רק יותר גרוע, העין הייתה ממש אדומה ושורפת, גם אחרי שהוצאתי את העדשה. האופטומטריסטית טענה שזה רגישות לתמיסה(אמרתי לה שתמיד שורף לי אחרי שאני מכניס את העדשות) והיא נתנה לי תמיסת מונו גרין על בסיס צמחיים טבעיים, שמתי היום בצהריים במחסנית עם התמיסה הזאת את העדשות ולפני שעה רציתי לבדוק אם הכל בסדר עם התמיסה הזאת, הכנסתי ושוב שורף ואדום, ושמתי לב שהעדשה של עין ימין לא בצורת צלחת אלא בצורה עגולה ומקווקוות ! לעומת עדשת שמאל שהייתה תקינה לחלוטין והיא לא עשתה לי שום בעיות בהרכבה (העין לא שרפה ונשארה לבנה)
יש דלקת? הצטבר זיהום על העדשה?
אולי כדאי לי לעבור לעדשות יומיות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה ואודם בעין
איציק שבח26/10/2010האופטומטריסטית הסתכלה לך בעין??
לי, זה נשמע כמו זיהום.
העדשה ודאי אינה תקינה אם היא איבדה את צורתה.
אל תשים עדשות עד שרופא או אופטמטריסט יבדוק אותך בהקדם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)