כמה שאלות שיעזרו לי מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות שיעזרו לי מאוד
    יוסי
    02/11/2010

1.עשיתי בדיקה לפני בערך 3 וחצי חודשים ומצאו אצלי שאני צריך להיות עם משקפיים המידה היא 1.25 האמת לא הייתי שם הרבה את המשקפיים יש מצב שהמספר שלי גדל? אם כן כמה בערך? אפשר ללכת לאיזה בדיקה בחינם שיגידו לי רק מהו המספר?

2.אחרי כמה זמן אני יכול לשים עדשות?

3.הייתי בצו ראשון לא מזמן וראיתי שרשום שעלה לי המספר עין שמאל 1.50 ועין ימין 2.00 חלק אמרו לי שהבדיקה בצו ראשון היא לא הכי מדוייקת זה נכון?

4.אם המספר שלי גדל נגיד ל1.75 ואני עם משקפיים של מידה 1.25 המספר ימשיך לגדול או שלא או שיגדל אבל לאט?

5.אם אני צריך מספר אחר נגיד הוא עלה יעלה לי כסף להחליף את העדשות של המשקפיים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות שיעזרו לי מאוד

הוספת תגובה

• כמה שאלות שיעזרו לי מאוד - תגובה

נתנאל סילם
    04/11/2010

ראשית אם המליצו לך להיות עם המשקפיים מדוע אינך מרכיב אותן ? שינוי במספר יכול להיגרם מהרבה גורמים שונים איני יכול להגיד כמה זה דבר שצריך לבדוק, אינני יודע אם יעשו לך בדיקה בחינם בחנות\מכון אך לדעתי אפשר בקופת החולים שלך.
    עדשות ניתן להרכיב מגיל 13 כמובן שצריך לעבור התאמה לפני כן.
    בקשר לשאלות 4-5 שוב אני לא יכול לנחש אם המספר ימשיך לגדול או לא ובאיזה קצב.
    אם תצטרך להחליף מספר זה יעלה לך כמחיר העדשות (תלוי בסוג המגרת שיש לחך ובסוג העדשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו