מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה שאלות שיעזרו לי מאודיוסי02/11/2010
1.עשיתי בדיקה לפני בערך 3 וחצי חודשים ומצאו אצלי שאני צריך להיות עם משקפיים המידה היא 1.25 האמת לא הייתי שם הרבה את המשקפיים יש מצב שהמספר שלי גדל? אם כן כמה בערך? אפשר ללכת לאיזה בדיקה בחינם שיגידו לי רק מהו המספר?
2.אחרי כמה זמן אני יכול לשים עדשות?
3.הייתי בצו ראשון לא מזמן וראיתי שרשום שעלה לי המספר עין שמאל 1.50 ועין ימין 2.00 חלק אמרו לי שהבדיקה בצו ראשון היא לא הכי מדוייקת זה נכון?
4.אם המספר שלי גדל נגיד ל1.75 ואני עם משקפיים של מידה 1.25 המספר ימשיך לגדול או שלא או שיגדל אבל לאט?
5.אם אני צריך מספר אחר נגיד הוא עלה יעלה לי כסף להחליף את העדשות של המשקפיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה שאלות שיעזרו לי מאוד - תגובה
נתנאל סילם04/11/2010ראשית אם המליצו לך להיות עם המשקפיים מדוע אינך מרכיב אותן ? שינוי במספר יכול להיגרם מהרבה גורמים שונים איני יכול להגיד כמה זה דבר שצריך לבדוק, אינני יודע אם יעשו לך בדיקה בחינם בחנות\מכון אך לדעתי אפשר בקופת החולים שלך.
עדשות ניתן להרכיב מגיל 13 כמובן שצריך לעבור התאמה לפני כן.
בקשר לשאלות 4-5 שוב אני לא יכול לנחש אם המספר ימשיך לגדול או לא ובאיזה קצב.
אם תצטרך להחליף מספר זה יעלה לך כמחיר העדשות (תלוי בסוג המגרת שיש לחך ובסוג העדשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)