כלי דם בעין.....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כלי דם בעין.....
    אורי
    08/11/2010

היי,

אני מרכיב עדשות מגע כבר 3 שנים ולפני שבועיים עשיתי עדשות חדשות וכשמתי אותן התחלתי להרגיש דקירות בעין ימין..והלכתי לרופא עיניים והוא אסר לשים בכלל עדשות,הוא אמר שיש לי יותר מדי כלי דם בעין ובם קרובים לקרנית ושהמצב שלי ממש קרוב לעיוורון....(למרות שכמה ימים אחרי זה עברו הדקירות והראייה שלי תקינה לחלוטין-ממה שאני רואה ומרגיש)
    כשחזרתי לחנות לבקש החזר כספי ופיצוי המנהל אמר לי ללכת לרופא אחר כי הוא יכול להגיד לי בדיוק ההפך...האם זה הגיוני שהוא יגיד את ההפך מהרופא הראשון...והאם אני באמת צריך לפחד לשים עדשות מגע בגלל זה הרי זה לא נשמע הגיוני כ"כ זה בסך הכל סיליקון על העין לכמה שעות כמה נזק זה כבר יכול לעשות אם מטפלים בה ראוי ולא עושים איתה דברים שאסור ושמים אותן יותר מהמותר???

תודה,
    אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כלי דם בעין.....

הוספת תגובה

• כלי דם בעין..... - תגובה

נתנאל סילם
    10/11/2010

לפי מה שאני מבין יש לך בעין ניאו-וסקולריזציה שזה שיגשוג של כלי דם בקרנית. מצב זה נגרם בדרך כלל עקב חוסר חמצן קיצוני והוא אכן מסוכן.
    המשך הטיפול חייב להיעשות אצל הרופא שלך .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו