מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טשטוש הראיה מקרובתומר11/11/2010
שלום.
אני מרכיב משקפיים כאשר העדשה בימין היא -0.5 ועדשת שמאל היא -1.5 ובשתיהן יש צילינדר -0.75 .
הייתי לפני בערך כשבועיים בבדיקת הראיה ואמרו לי שהראיה שלי לא השתנתה, אך בזמן האחרון כאשר אני מרכיב משקפיים אני רואה מטושטש עצמים מקרוב(בעיקר אותיות קטנות של העיתון,מקלדת וכו') ורואה טוב עצמים מרחוק, זאת אומרת שאני רואה טוב עם המשקפיים טלוויזיה וכו. אך בכל זאת אני לא מצליח לראות עצמים מקרוב באופן נורמלי עם המשקפיים, מה צריך לעשות במקרה כזה?
בנ וסף אני משתמש בעדשות מגע עם אותו מרשם פרט לצילינדר שרשמו לי אותו -1.75
והאופטומטריסטית אמרה שהעלו לי את הצילינדר כי כנראה לא מייצרים עדשות מגע מהסוג שיש לי עם צילינדר -0.75
מה עושים? תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טשטוש הראיה מקרוב
איציק שבח11/11/2010יתכן שאתה סובל גם מבעיה מקרוב.
פנה לבדיקה אצל אופטומטריסט מקצועי ומורשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק עם המשקפיים אני לא רואה טוב מקרו
תומר12/11/2010מקרוב, בלעדיהם אני מצליח לקרוא בלי בעיות.
יכול להיות שאני צריך מולטיפוקל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק עם המשקפיים אני לא רואה טוב מקרו
איציק שבח15/11/2010בהחלט יכול להיות,
ויכול להיות גם שעדיף לך לקרוא בלי משקפיים,
בכל מקרה עליך לעבור בדיקה שתפיק ממנה את ההמלצה המיטבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)