עדשות חודשיות לזמן ממושך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדשות חודשיות לזמן ממושך
    עפרי
    09/12/2010

שלום , אני משתמשת בעדשות מגע חודשיות כבר כמה שנים .. העניין הוא שאני משתמשת בהם הרבה יותר מחודש , וזאת כיוון שהשימוש בעדשות הוא מועט מאוד ולא באופן קבוע . נאמר לי וקראתי שעדשות חודשיות בשימוש ארוך מהמומלץ עלול לפגוע בראייתי אך כיוון שאני משתמשת מעט מאוד בעדשות אלה במהלך החודש אני לא מבינה מה הבעיה . האם בכל זאת ייגרם נזק אם אני משמשת מעט מאוד אך מעבר לזמן המותר בעדשות החודשיות? זה באמת כל כך קריטי?
    ואם כן , אשמח לדעת מה בדיוק כל כך נורא בלשים עדשות מגע מעבר לזמן שהוקצב להם . (אני הרי משתמשת בעדשות מעט מאוד)

אודה לך מאוד אם אקבל תשובה ..

תודה רבה . עפרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עדשות חודשיות לזמן ממושך

הוספת תגובה

• עדשות חודשיות לזמן ממושך - תגובה

נתנאל סילם
    12/12/2010

לא מומלץ להרכיב עדשות חודשיות יותר מחודש לאחר פתיחתן(פתיחתן, ולא מספר הפעמים שאת מרכיבה!) אלו הוראות היצרן . העדשות נבדקות במעבדה ואורך החיים שלהן הוא חודש , לא כדאי בשביל כמה שקלים לנסות לראות מה זה עושה .
    המלצתי אלייך היא שאם את משתמשת בעדשות רק לעיתים רחוקות - תעברי לעדשות יומיות כך שלא תהיה לך הבעיה הזאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו