גדילת מס' המשקפיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גדילת מס' המשקפיים
    דני
    13/12/2010

אני בן 15 וחצי ויש לי מספר בעין אחת 1.75- ובעין שנייה 2.0- והייתי רוצה לדעת אם יש איזושהי דרך לשער פחות או יותר מה יהיה מס' המשקפיים בגיל 18(בשביל להתקבל ליחידות מובחרות בצבא), ואם אולי יש איזושהי דרך להקטין את מס' המשקפיים או לגרום שהגדילה תהיה יותר איטית.
    וזה נורמלי שהמספר שלי בחצי שנה האחרונה עלה ב0.50? הלכתי לעשות עדשות לפני חצי שנה ועשו לי בדיקת ראייה והמספר היה 1.50, כשהייתי בן 12 כשעשיתי לראשונה משקפיים המספר שלי היה 1.25 וכפי שאתם רואים עד לפני חצי שנה הוא גדל די לאט וזה לא הפחיד אותי אבל עכשיו שהמספר גדל בבת אחת ב0.50 זה די מבהיל...
    יכול להיות אולי שזה בגלל העדשות? כי בדיוק בחצי שנה האחרונה לבשתי כל הזמן עדשות חוץ מהשינה בלילה(לפעמים אני נרדם עם עדשות בצהריים, האופטומטריסט אמר שזה בסדר).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גדילת מס' המשקפיים

הוספת תגובה

• גדילת מס' המשקפיים - תגובה

נתנאל סילם
    16/12/2010

דני שלום, אין אפשרות לחזות או לשער מה יהיה המספר בעוד כמה שנים שינויים יכולים להיות גנטיים (המספרים גבוהים אצל ההורים?) יכול להיות סביבתי (קריאה מרובה ) וישנם עוד מספר גורמים . אתה נמצא בגיל בו יש הרבה שינויים כך שאי אפשר לדעת.
    מהיכרותי בתחום , היום , ביחידות קרביות מקבלים חיילים אשר עברו ניתוח כך שבמקרה שלך תוכל אולי לשקול זאת בעתיד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ההשפעה הסביבתית על המספר

דני
    17/12/2010

קריאה במחשב משפיעה על המספר? אם כן אז כמו ספר או פחות? טלוויזיה גם משפיעה?

יש דרך לגרום לקריאת ספרים פחות להשפיע על המספר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו