מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עדשות מגע - לא רואה טוברועי01/01/2011
היי אני בן 16 ויש לי בעיה אני מרכיב משקפיים מלפני המון זמן אבל רק מלפני שנה התחלתי להרכיב עדשות מגע. יש לי בעיה בראייה לרחוק.
אני משתמש בעדשות מגע רכות ואני מרכיב אותם פעם ביום למשך 6-10 שעות, אפשר לומר שאני מרכיב דיי הרבה.
בכל מקרה יש לי בעיה - אני לא רואה עם העדשות האלה 100%, אני לא רואה איתם מושלם לרחוק. אני רואה אולי משהו כמו 80% מושלם.
האופטימטריסט בדק אותי ואמר לי שיש לי יובש בעיניים כתוצאה מהעדשות וזה לא נורא ופשוט להשאר עם זה, וזה יחלוף לבד.
שהלכתי לבדיקה אצל רופאת עיניים מומחית היא אמרה לי שאין לי יובש בעיניים.
בכל מקרה אני לא יודע למה אני לא רואה מושלם עם עדשות, האם זה נורמלי?
האופטימטריסט אמר שזה בגלל הגיל ובגלל שבגיל ההתבגרות (אני סובל קצת מפצעי בגרות) עור הפנים יבש ובגלל זה אין לחות בעין ואני לא רואה מושלם, אבל הרופאה אמרה שאין לי יובש בעיניים.
מה לעשות בנידון? מי מהם צודק? האם זה נורמלי או שיש בעיה בעדשות\בעיניים שלי? למה אני לא רואה עם העדשות מגע מושלם ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשות מגע - לא רואה טוב
איציק שבח02/01/2011קשה להכריע...
בכל מקרה, לא תמיד רואים זהה דרך עדשות המשקפיים בהשוואה לעדשות מגע.
יובש בהחלט משפיע יותר על החדות דרך עדשות המגע לעומת עדשות המשקפיים.
בכל מקרה, יש עדשות מגע המיועדות למצבי יובש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)