עדשות ולכלוך בעין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדשות ולכלוך בעין
    רועי
    04/01/2011

אני בן 16 ואני מרכיב עדשות מגע שנתיות רכות.

היום אני הרגשתי שנכנס לי משהו לעין במהלך הבית ספר בזמן שהייתי עם עדשות מגע, תוך 5 דקות כל העין שלי הייתה אדומה מבפנים מגרדת ושורפת, לא רציתי להוריד את העדשה במקום כי חבל לי עליה הם שנתיות והם יהרסו (לא היה לי את החומר איתי).

שטפתי את העין ואני חושב שהגוף הזר יצא לי מהעין, ואחרי 20 דקות בערך האדימות והגירוד בעין שלי נעלמו. בכל מקרה איך שהגעתי הבייתה הורדתי את העדשות וחזרתי למשקפיים, העין כבר לא מגורה או אדומה אבל בעין שקרה לי את המקרה עכשיו אני רואה ממש מטושטש ולא טוב (למרות שאני עם משקפי ראייה).

האם התופעה שאני תיארתי יכולה לגרום נזק לעין? האם מחר אני יוכל לחזור להרכיב עדשות ואני אראה שוב פעם טוב באותה עין שנכנס לי אלייה גוף זר?
    האם זה תמיד ככה שנכנס איזה גרגיר או גוף זר לעין שאני עם עדשות מגע? האם אני צריך להבדק או רק לחכות ולראות אם העין תחזור לראות כרגיל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עדשות ולכלוך בעין

הוספת תגובה

• עדשות ולכלוך בעין

איציק שבח
    05/01/2011

אתה חייב ללכת רופא עיניים, כמה שיותר מהר.
    כדי לטפל או לוודא שהכל בסדר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו