מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עדשות ולכלוך בעיןרועי04/01/2011
אני בן 16 ואני מרכיב עדשות מגע שנתיות רכות.
היום אני הרגשתי שנכנס לי משהו לעין במהלך הבית ספר בזמן שהייתי עם עדשות מגע, תוך 5 דקות כל העין שלי הייתה אדומה מבפנים מגרדת ושורפת, לא רציתי להוריד את העדשה במקום כי חבל לי עליה הם שנתיות והם יהרסו (לא היה לי את החומר איתי).
שטפתי את העין ואני חושב שהגוף הזר יצא לי מהעין, ואחרי 20 דקות בערך האדימות והגירוד בעין שלי נעלמו. בכל מקרה איך שהגעתי הבייתה הורדתי את העדשות וחזרתי למשקפיים, העין כבר לא מגורה או אדומה אבל בעין שקרה לי את המקרה עכשיו אני רואה ממש מטושטש ולא טוב (למרות שאני עם משקפי ראייה).
האם התופעה שאני תיארתי יכולה לגרום נזק לעין? האם מחר אני יוכל לחזור להרכיב עדשות ואני אראה שוב פעם טוב באותה עין שנכנס לי אלייה גוף זר?
האם זה תמיד ככה שנכנס איזה גרגיר או גוף זר לעין שאני עם עדשות מגע? האם אני צריך להבדק או רק לחכות ולראות אם העין תחזור לראות כרגיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשות ולכלוך בעין
איציק שבח05/01/2011אתה חייב ללכת רופא עיניים, כמה שיותר מהר.
כדי לטפל או לוודא שהכל בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)