עדשות מגע יובש ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדשות מגע יובש ?
    רונן
    07/01/2011

אני מרכיב עדשות מגע רכות כל יום ואני בן 15, בכל מקרה בזמן האחרון התחיל להיות לי אדום בעין תמיד. זה לא אדום ברמה שאנשים ייראו לבד אבל אם אני אשאל מישהו אם העיניים שלי אדומות הוא יגיד שכן.

שאני שם עדשות מגע הכל נוח ויפה, אבל העיניים שלי אדומות (גם שאני מוריד - הם תמיד ייבשות)

בכל מקרה, הלכתי לאופטימטריסט והוא אמר לי שזה יובש ממש קליל בעין, ושאין בעיה להמשיך ללכת עם העדשות מגע אבל לא יותר מדיי זמן ברצף. (הוא אמר לי שהעדשות מגע שלי הם נגד יובש או משהו כזה - אבל העיניים שלי נשארות יבשות).

בכל מקרה, רציתי לדעת האם זה בסדר והאופטימטריסט צודק שאם יש קליל בעין - ויש לי עדשות מגע מיוחדות כביכול נגד יובש- אני יכול להמשיך ללכת עם העדשות? זה לא מפריע לי כבר אמרתי, רק העיניים אדומות.

ושאלה נוספת, אני לומד עם מחשב ואני הרבה זמן (3-4 שעות ביום) על המחשב, האם זה יכול להיות סיבה נוספת ליובש? להפחית בזמן על המסך ?

האם ניתן לשים טיפות עיניים למרכיבי עדשות נגד יובש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עדשות מגע יובש ?

הוספת תגובה

• עדשות מגע יובש ? - תגובה

נתנאל סילם
    07/01/2011

בהחלט ייתכן מצב שבו יש יובש בעיניים ועדיין ניתן להמשיך להרכיב עדשות ללא חשש .
    ישנם דמעות מלאכותיות שיקלו עליך בשעת הרכבת העדשות(הילו-קומוד).
    ניתן ואף כדאי לעשות הפסקות מהמחשב כל שעה בערך זה גם עשוי להקל עליך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו