מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עדשה קשה שהתחילה לצרוב בעיןשמואל11/01/2011
אני מרכיב עדשות מגע קשות כבר 9 שנים ולפני כחודש עין שמאל שלי התחילה להפריש יחסית יותר הפרשה לבנה (מה שיש בבוקר...), ולפני שבועיים ראיתי שיוצא ממש קצת אדום (דם) עם ההפרשה הלבנה - מיד הורדתי את העדשות לכמה ימים, ומאז העדשה השמאלית לא מוכנה להיקלט בעין, היא לא כואבת לשעה - אבל לאחר מכן היא מאוד צורבת וגורמת להפרשות. נראה לי שיש קצת מהחומר הלבן של העין שנדבק ולא יורד גם עם תמיסה ולמרות ששיפשפתי אותו בזהירות... הוא לא יורד. זה לא נראה כמו שריטות על העדשה והעדשה הימנית נקייה לחלוטין ונקלטת בצורה מעולה בעין הימנית.
האם הבעיה זה חלבונים על העדשה? העין? או אולי משהו אחר?
תודה מראש, שמואל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשה קשה שהתחילה לצרוב בעין
איציק שבח11/01/2011יש לך דלקת, יתכן זיהומית,
פנה לרופא עיניים, בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רוצה רק להוסיף...
שמואל12/01/2011שכשאני לא מרכיב את העדשה אז העין לא מפרישה יותר מהרגיל, וכבר אין דם בכלל..
אני אלך לרופא בכל מקרה...
יתכן שהבעיה בעדשה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רוצה רק להוסיף...
איציק שבח12/01/2011הבעיה גם בעדשה, הדלקת אקוטית יותר בהרכבת העדשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)