עדשות קשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדשות קשות
    ג'נגיס חאן
    14/01/2011

עברתי עכשיו לעדשות חודשיות אחרי כמה חודשים בשימוש של יומיות. הקטע הוא שחשבתי שחודשיות הן לא רכות, אבל אלה שקניתי כן רכות.

מה שמעצבן בהן זה שמתי שאני מנסה להכניס אותם לעין, הרטיבות בין הצד החיצוני של העדשה לבין האצבע שלי מדביק את העדשה לאצבע ולוקח לי איזה 6-7 נסיונות די מתסכלים עד שהעדשה מסכימה לעזוב את האצבע ולהידבק לעין.

האם הבעיה הזאת נפתרת בשימוש בעדשות קשיחות יותר, ועד כמה עדיף להשתמש בהן לעומת רכות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עדשות קשות

הוספת תגובה

• עדשות קשות

איציק שבח
    16/01/2011

תספוג את הלחות בשטח בין האצבע לעדשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניסיתי את זה

ג'נגיס חאן
    16/01/2011

אבל גם אחרי שאני מייבש קצת את העדשה היא עדיין מסרבת בתוקף לעזוב את האצבע. בכל אופן, לא ענית אם השימוש בעדשות קשות פותרת את הבעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניסיתי את זה

איציק שבח
    17/01/2011

יש שיטה אחרת האומרת דווקא להציף הרבה את השטח בין העדשה לאצבע,
    גם צריך איש מקצוע שיסתכל על אופן הכנסת העדשה על ידך,
    ההכנסה של העדשה הרכה שונה מאוד מהכנסת עדשה קשה.
    עדשה קשה מרכיבים על מרכז הקרנית (על ה"צבע")
    עדשה רכה מרכיבים על האיזור מסביב (על ה"לבן") ואז ממרכזים אותה על ה"צבע" ע"י תנועות עיניים.

מקווה שעניתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו