מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צילינדרדוד25/01/2011
הלכתי לאופטימטריסט בשביל לסדר משקפיים. בנוסף למספר הרגיל של השקפיים יש לי גם צילינדר, לאחר בדיקה הוא הכין לי את העדשות החדשות. הרגשתי קצת מוזר עם העדשות החדשות ופניתי לאופטימטריסט נוסף שאמר שהכול בסדר(אין שינוי בספר) אלא רק בזווית של הצילינדר בעיין שמאל. כרגע יש לי בעין שמאל זווית של 62 (חצי צילינדר) ובבדיקה החדשה הוא טען שאני צריך צילינדר בזווית של 35 האם יש הבדל בין שני הזוייות שמצריך החלפת עדשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילינדר
איציק שבח25/01/2011בוודאי.
ההבדל במעלות הצילינדר גדול.
תמתין כמה ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
דוד26/01/2011אני כבר כשבוע עם צילינדר בזווית של 60..לפעמים יש כאבים לא מוסברים בעין, כלומר אני לא יודע אם זה בגלל יובש בעין(מה שאמר רופא עיניים) או בגלל בעיות של זווית של צילינדר בעדשה(אופטימטריסט)..מה נראה לך הגיוני..?
היום ערכתי בדיקה אצל אופטימטריסט נוסף והוא טען שיש לי זווית של 50..? מה אני אמור לעשות..? אחד אומר לי 60 השני 50 והשלישי 35?
בבקשה תעזור לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
איציק שבח26/01/2011אם עם הזוית הייתה 35 מעלות ראית טוב והרגשת טוב, תשאיר על 35,
אם לא ראית טוב, כנראה שאתה צריך משהו באמצע (כמו הממצא השלישי - 50 , נראה הכי הגיוני),
אם כאבי העיניים והראש לא חלפו אחרי זמן ההסתגלות (שבוע, זה די והותר), כדאי לשים משהו באמצע- בין התוצאה האמיתי למה שהיה במשקפיים הקיימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)