צילינדר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צילינדר
    דוד
    25/01/2011

הלכתי לאופטימטריסט בשביל לסדר משקפיים. בנוסף למספר הרגיל של השקפיים יש לי גם צילינדר, לאחר בדיקה הוא הכין לי את העדשות החדשות. הרגשתי קצת מוזר עם העדשות החדשות ופניתי לאופטימטריסט נוסף שאמר שהכול בסדר(אין שינוי בספר) אלא רק בזווית של הצילינדר בעיין שמאל. כרגע יש לי בעין שמאל זווית של 62 (חצי צילינדר) ובבדיקה החדשה הוא טען שאני צריך צילינדר בזווית של 35 האם יש הבדל בין שני הזוייות שמצריך החלפת עדשה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צילינדר

הוספת תגובה

• צילינדר

איציק שבח
    25/01/2011

בוודאי.
    ההבדל במעלות הצילינדר גדול.
    תמתין כמה ימים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך

דוד
    26/01/2011

אני כבר כשבוע עם צילינדר בזווית של 60..לפעמים יש כאבים לא מוסברים בעין, כלומר אני לא יודע אם זה בגלל יובש בעין(מה שאמר רופא עיניים) או בגלל בעיות של זווית של צילינדר בעדשה(אופטימטריסט)..מה נראה לך הגיוני..?

היום ערכתי בדיקה אצל אופטימטריסט נוסף והוא טען שיש לי זווית של 50..? מה אני אמור לעשות..? אחד אומר לי 60 השני 50 והשלישי 35?

בבקשה תעזור לי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך

איציק שבח
    26/01/2011

אם עם הזוית הייתה 35 מעלות ראית טוב והרגשת טוב, תשאיר על 35,
    אם לא ראית טוב, כנראה שאתה צריך משהו באמצע (כמו הממצא השלישי - 50 , נראה הכי הגיוני),
    אם כאבי העיניים והראש לא חלפו אחרי זמן ההסתגלות (שבוע, זה די והותר), כדאי לשים משהו באמצע- בין התוצאה האמיתי למה שהיה במשקפיים הקיימים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו