איך בוחרים מכל המבחר?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך בוחרים מכל המבחר?
    דנה
    27/01/2011

שלום רב,
    אני מרכיבה עדשות מגע מזה כמה שנים ועד עכשיו הייתי מטופלת באופן קבוע אצל אופטומיטריסט פרטי ושמה ביצעתי את הבדיקות ראיה וקניית העדשות.
    לאחרונה התחלתי להתעניין בכל המבצעים שמציעות חברות האופטומטריה הגדולות בשוק כיוון שישנו באמת פער גדול במחירים שהן מציעות לבין המחירים אצל האופטומטריסט שלי.
    הבעיה היא שכל חנות שאני מגיעה אליה מציעה לי מבחר שונה של חברות וסוגי עדשות וכל אחת טוענת "שזה הסוג הכי טוב" וכד'...
    איך אני יכולה להשיג מידע אובייקטיבי ועדכני על סוגי העדשות השונים? באתרים של החברות הם לא אובייקטיבים ובחנויות הם כמובן מחפשים למכור..
    בנוסף, האם העדשות החדשות יחסית של חברת ג'ונסון&ג'ונסון על הג'ל / החומר המיוחד אכן באמת יותר טובות מהשאר?
    אשמח לתגובתכם,
    תודה רבה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך בוחרים מכל המבחר?

הוספת תגובה

• איך בוחרים מכל המבחר? - תגובה

נתנאל סילם
    27/01/2011

אכן יש מבחר גדול היום של עדשות ומבצעים אך לא כל העדשות מתאימות לכל אחד. מה שהייתי ממליץ הוא לבחור לך מקום שבו את מוצאת את מה שנראה לך הכי מתאים מבחינה כספית ולנסות כמה סוגים שונים של עדשות כך תוכלי לראות איך זה מרגיש לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו