הדרדרות בראיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הדרדרות בראיה
    איתי
    15/02/2011

שלום,

אני מרכיב משקפיים מגיל 16 (היום בן 30). עד לפני כשנה וחצי המספר היה 1.5 בעין אחת ו- 1.75 בשניה. מאז חלה הדרדרות בראיה ולפני כשבעה חודשים בבדיקת אופטומטריסט גיליתי שהמספר עלה וכעת הוא 2.5 ו- 2.75. רכשתי עדשות חדשות וזמן קצר לאחר מכן חשתי התדרדרות נוספת בראיה ובבדיקה גיליתי כי המספר שוב עלה. בעין אחת עלה המספר ב- 0.75 ובשניה בחצי מספר - כל זאת בתקופה של כחמישה חודשים. החלפתי שוב את העדשות במשקפיים, והיום לאחר חודשיים אני מרגיש בתחילתה של התדרדרות נוספת.

לאחר ביקור אצל שני רופאי עיניים אשר טענו שבגילי לא אמורים להיות שינויים כה חריפים במספר, אך מצד שני גם לא הציעו פתרון כלשהו, אני מוטרד מהאפשרות של המשך ההתדרדרות.

האם יש משהו שניתן לעשות על מנת לעצור את ההתדרדרות? למיטב הבנתי ניתוח לייזר אינו אפשרי מאחר ואין התייצבות של המספר.

תודה,

איתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הדרדרות בראיה

הוספת תגובה

• הדרדרות בראיה - תגובה

נתנאל סילם
    16/02/2011

לא סיפרת האם חל איזשהו שינוי אחר אצלך או שאולי שינית הרגלים (עבודה , קריאה מרובה וכו') , בכל מקרה זה נכון תיאורטית שלא אמור להיות שינוי אבל זה לא חייב להיות ב 100% ואולי אצלך יש עדיין שינויים.
    אם יש עדיין שינויים אצלך אין דרך וודאית לעצור את עליית המספר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו