מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עדשותאופק22/02/2011
שלום,
אני משתמש בעדשות לילה (אורטו-קיי) אותם אני מרכיב כל לילה.
1) עדשות אלו הן עדשות קשות, אך האופטימטריסט נתן לי סבון ניקוי לעדשות רכות (sof/pro של Lobob), ש לציין שעל בקבוקון ההסבון מודגש שהסבון הוא לעדשות רכות.
האם יש בעיה להשתמש בסבון זה לעדשות קשות או הוא פחות טוב?
2) אני יודע שיש עדיות לנקות את העדשות עם הוצאתן מהעין (בבוקר), אך האם זה יפריע באופן משמעותי אם אני מנקה אותן בסבון בלילה, לפני שאני מרכיב אותן?
3) מה דעתכם באופן כללי על עדשות אורטו-קיי?
והאם נכונה הטענה שהן עלולות לפגוע בעין (יותר מעדשות רגילות)?
תודה רבה מראש,
אופק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשות - תגובה
איציק שבח22/02/20111. לא מומלץ להשתמש בסבון לעדשות מגע רכות לקשות (גם אם זה אורטוקיי).
2. משמעותי, כי הלכלוך נספג ונתפס ביום.
3. יש להם יתרונות וחסרונות (כמו כל עדשות), הן למשל, "עוצרות את המספר",
אם הסתדרת איתן, טפל בהן לפי ההוראות ותיהנה מהן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)