מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים עם עדשות מגעקורין 3207/04/2011
שמי קורין בת 32 אני מרכיבה עדשות מגע 11 שנים בערך,לא היתה לי שום בעיה
ראיתי מצוין ולא הרגשתי שיש לי משהו בעיניים.
קרוב לשנה אני סובלת מעדשות המגע כשאני מרכיבה אותן יש לי צריבות ושורפות לי העיניים ואין באפשרותי לפתוח את העיניים זו תופעה שלא היתה בעבר.
(משתמשת רק בתמיסה לעדשות רניו משרה כל יום) אני פוחדת שלא אוכל להרכיב בכלל עדשות
1.האם יש מצב כזה שלא אוכל יותר להרכיב עדשות מגע?
2.מה הבעיה לדעתך ואיך פותרים אותה?
לעזרתכם אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים עם עדשות מגע - תגובה
איציק שבח07/04/2011החשש שלך די מוצדק,
כנראה שאת סובלת מדלקת לחמית שנגרמת מעדשות מגע אחרי שנים של שימוש בחומר כמו שאת משתמשת ועדשות קונבנציונליות,
לפי התיאור שלך, תתכן אפשרות של לחזור לעדשות ע"י: מנוחה ארוכה מעדשות, חזרה לעדשות מסוג "נושם" יותר, החלפת התמיסה לחומר ללא חומר משמר, שימוש הרבה יותר מוגבל בעדשות (פחות שעות פחות ימים), וזה, אם בכלל. כל יום נוסף של הרכבה מגביר את הסיכוי שלא תוכלי לחזור לעדשות.
גשי לאופטומטריסט שלך, ויפה שעה אחת קודם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)