קצת מבולבלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קצת מבולבלת
    ורד
    28/04/2011

לפני שנתיים התחלתי להשתמש בעדשות מגע שנתיות עם צילינדר.
    היום אני עומדת בדילמה האם להחליף לחודשיות או להמשיך עם השנתיות.

אחרי סקר קטן שעשיתי בכול מיני אופטיקות הבנתי שכיום לגבי עדשות מגע עם צילינדר ישנם שני דעות-
    אופטיקה אחת אמרה לי שהם בכלל לא מייצרים שנתיות רק דו שבועיות ויומיות.
    אחד אמר לי שהוא מייצר רק שנתיות וחודשיות מכיוון שדו שבועיות ויומיות לא מדויקות בצילינדר במיוחד לא כמו שלי.
    כמה אופטיקות אמרו לי שעדשות עם צילינדר הכי טוב שנתיות מכיוון שהם מיוצרות במיוחד לעין שלי - קימור מספר צילנדר מעלות וכדומה ואם מנקים אותם טוב הם נשמרות.
    ואחרות אמרו לי שחודשיות ודו שבועיות הכי טובות מכיוון שהן הכי נקיות ואפשר להגיע איתן לרמת דיוק.
    בילבלו אותי לגמרי!!!
    חוץ מהשאלה מה עדיף באמת לעדשה עם צילינדר , רציתי גם לדעת האם עדשה חודשית שמותאמת לצילנדר שלי "פחות או יותר" ולא מדויקת כמו שנתית יכולה לפגוע לי בעיניים? יכולה להגדיל לי את המספר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קצת מבולבלת

הוספת תגובה

• קצת מבולבלת - תגובה

איציק שבח
    28/04/2011

עדשות חודשיות עדיפות על קבועות מבחינת בריאות העין, בד"כ.
    עדשות שנתיות עשויות להיות יותר מדוייקות, ע"פ רוב הדיוק הנוסף זניח.
    הכי טוב בשבילך לבקש בדיקת התאמה + זוג עדשות חודשיות לניסיון (הבדיקה עשויה לעלות לך כסף), אחרי ההתאמה תוכלי להגיד אם הצילינדר מספק אותך מבחינת חדות הראייה.
    אם תתני לי מרשם מדויק, אוכל להתיחס ספיציפית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו