שאלה קצת מוזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה קצת מוזרה
    יוסי
    26/05/2011

היי. אני בתחילת דרכי עם העדות ולא מצליח לזהות אם הן הפוכות. הקימור נראה לי בדיוק אותו דבר בשני הצדדים, ואני חושב שאני מרגיש נוח בעין גם עם עדשה הפוכה. שמתי לב שישנו כיתוב של המספר על גבי העדשה, ונראה לי שזה יכול לעזור לי להבחין בצדדים. מישהו יודע באיזה צד נחרט המספר- הפנימי או החיצוני? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה קצת מוזרה

הוספת תגובה

• שאלה קצת מוזרה - תגובה

איציק שבח
    26/05/2011

שיטות לזיהוי עדשה הפוכה:
    יש לשים על כף היד את העדשה בקפל של האצבעות ובעדינות לסגור את האצבעות בצורה ישרה, אם שולי העדשה מתכנסים אחת לקראת השנייה העדשה לא הפוכה, אם שולי העדשה מתתרחקים וכאילו רוצות להתהפך העדשה הפוכה.
    שיטה נוספת היא להתבונן על העדשה ולבדוק אם השוליים נוטות החוצה (עדשה הפוכה) או פנימה, בשיטה זו אם תנסה את שני צידי העדשה תחוש בהבדל בנקל.
    ישנם עדשות שיש בהם כיתוב ''123 קרוב לשוליים, אם אתה רואה את המספרים כסדרן, העדשה ישרה ואם תראה 321 בכתב מראה העדשה הפוכה, גם כאן נסה את שני המצבים כדי לחוש בהבדל.
    מעבר לכך עדשה הפוכה פחות נוחה בעין מאשר עדשה כתיקנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו