מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת ראייהקורין01/06/2011
שלום, אני חשה שראייתי למרחק מתדרדרת.
אינני מצליחה לקרוא מהלוח בחדות כמו בעבר.
האם לבצע בדיקת ראייה אצל רופא עיניים או בחנויות אופטיקה למיניהן..?
והאם זה בהכרח אומר שאני צריכה משקפיים?
ועוד דבר אחרון - אם אני אבחר שלא לשים משקפיים האם המצב יכול גם להחמיר?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת ראייה - תגובה
דודו ראובן01/06/2011היי,
שתי האפשרויות תקינות.
גם רופא עיניים וגם אופטומטריסט מוסמכים לתת לך מרשם מלא להכנת משקפיים.
לגבי נוחות ביצוע: אם את עושה בדיקה אצל אופטומטריסט וגם מבצעת שם את הרכישה של העדשות והמסגרת אז זה מלווה בד"כ באחריות על הביצוע והבדיקה וזה נוח כי אין פיצול של המרשם וההכנה.
לגבי השאלה השניה:
מטרת המשקפיים היא אחת- להביא תמונה לרשתית כדי שתראי ברור. לא יותר ולא פחות.
המשקפיים לא יגרמו לירידת המספר או הגדלתו, אם המספר יגדל או יקטן לא תלוי בכך שתרכיבי משקפיים בכיתה או לא..
באופן כללי אם הטשטוש מפריע לתפקוד אז מומלץ , אם לא אז לא.
דודו
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)