עדשות מגע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדשות מגע
    מון
    13/06/2011

נתנאל שלום, יצאתי מבולבל משתי חנויות אופטיקה אולי תוכל לעשות לי סדר. אמרו לי שקוטר הקרנית שלי הוא 11 ממ ואז אני צריך עדשה בקוטר 14.5 ממ בחנות אחרת אמרו לי שאני צריך עדשה בקוטר 13.5 ממ אז מה נכון. כמה ממ צריך להוסיף לקרנית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עדשות מגע

הוספת תגובה

• עדשות מגע - תגובה

נתנאל סילם
    14/06/2011

אין כאן נכון או לא זה תלוי בהרבה מאוד דברים - לא ציינת אפילו אם מדובר בעדשות קשות או רכות.. אני מניח שהאופטומטריסט שלך יעשה את ההתאמה הטובה ביותר עבורך מה גם שאם זה עדשות חד פעמיות(יומיות , דו שבועיות או חודשיות) ניתן בקלות לנסות כמה סוגים ולהחליט מה הכי טוב עבורך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדשות מגע

נחום
    17/06/2011

איציק שלום . רציתי לדעת אם יש חישוב מסוים כמה ממ מוסיפים לקוטר הקרנית בהזמנת עדשות רכות. וכמה בקשות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדשות מגע - תגובה

איציק שבח
    19/06/2011

יש חישוב תיאורטי בלבד, החישוהב הזה הוא עיקרון מאוד גמיש:
    ברכות: בין 0.7-1.0 מ"מ רדיוס יותר מהקימור הממוצע.
    בקשות: מקובל להתחיל לבדוק כמו הקימור השטוח של הקרנית.
    כל זה נכון בתיאוריה בלבד, ואם אין צילינדר גבוה על הקרנית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו