מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלות על עדשות מגעריקי27/06/2011
ערב טוב.
עשיתי עדשות מגע יומיות- רציתי לשאול- מה מותר מבחינת איפור? האם זה נכון שאסור למרוח מסקרה בחלק הפנימי של העין?? באם מותר לשים עיפרון שחור בתוך העין?
האם מותר לשפשף את העיניים?
האם מותר להתקלח? לשחות בבריכה?
מה קורה כאשר בוכים?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות על עדשות מגע - תגובה
איציק שבח27/06/2011שורש הריסים הוא איזור חשוב להרכב הדמעות, על גביו נמצאים חלקים חיונים לנוחות הדמעות,
הרכבת עדשות מגע צורך הרכב דמעות יציב, מריחת עיפרון על האיזור הזה בחלק הקרוב לגלגל העין, גורם לבעיות בהרכבת עדשות מגע ולא מומלץ,
אין שום בעיה להתאפר מעל הריסים בעפעף העליון, או מתחתיהם בעפעף התחתון, העיקר לא בחלק שקרוב לגלגל העין.
שפשוף עיניים בעדינות מותר.
מקלחת- עדיף שלא. העדשות גם עלולות ליפול.
שחייה בבריכה, אם את לא יכולה לוותר, משתמשים וזורקים מיד אחרי השחייה, עדשת מגע אחרי שחייה ספוגה בכלור וחומרי חיטוי שעלולים לפגוע בעין.
בבכי אין שום סכנה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ריקי28/06/2011מה אכפת לי שתיפול- הן חד פעמיות :-)
תודה על התשובות.
האם בימים הראשונים אני חייבת להוציא אותן אחרי כמה שעות?
אתמול היה היום הראשון והייתי איתן כ-7 שעות בלי בעיות מיוחדות. אני יכולה כבר להישאר איתן יום שלם? אמרו לי שלא מומלץ בימים הראשונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
איציק שבח28/06/2011לא מומלץ.
בעיות מתגלות תמיד אחרי שיש נזק:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל מה ענית שלא מומלץ?
ריקי28/06/2011על המקלחת?
מה לגבי הישארות עם עדשות בימים הראשונים?
ובכלל כמה זמן אפשר להיות עם עדשות ח"פ כל יום? 10 שעות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל מה ענית שלא מומלץ? - תגובה
איציק שבח03/07/2011לא מומלץ להשאר איתם בימים הראשונים מעבר לזמן התרגלות שהמליץ לך האופטומטריסט שלך.
זמן שהייה עם עדשות מגע בעיניים הוא אינדיבידואלי,
הזמן הממוצע המומלץ הוא 10-12 שעות. לצורך המלצה מדוייקת, שאלי את מתאים העדשות מגע שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה העניין שלא המליצו על שום דבר!!
ריקי04/07/2011לא אמרו לי שאסור להשיאר איתן והייתי איתן יום שלם! אח"כ קראתי על זה באינטרנט, אבל זאת ממש רשלנות מצידם.
שאלה נוספת- אם אני משתמש בחד פעמיות, ויוצא שאני שמה אותן בערב, אז זה אומר שאני יכולה לשמור אותן גם עד למחרת ולהשתמש יום אחרי נכון? כלומר הן מיועדות ל-24 שעות בלי קשר למתי שמתי ומתי הורדתי? יש הגבלה על כמה זמן מותר "לשמור" אותן אחרי שהורדתי אותן?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)