שאלות על עדשות מגע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות על עדשות מגע
    ריקי
    27/06/2011

ערב טוב.
    עשיתי עדשות מגע יומיות- רציתי לשאול- מה מותר מבחינת איפור? האם זה נכון שאסור למרוח מסקרה בחלק הפנימי של העין?? באם מותר לשים עיפרון שחור בתוך העין?
    האם מותר לשפשף את העיניים?
    האם מותר להתקלח? לשחות בבריכה?
    מה קורה כאשר בוכים?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות על עדשות מגע

הוספת תגובה

• שאלות על עדשות מגע - תגובה

איציק שבח
    27/06/2011

שורש הריסים הוא איזור חשוב להרכב הדמעות, על גביו נמצאים חלקים חיונים לנוחות הדמעות,
    הרכבת עדשות מגע צורך הרכב דמעות יציב, מריחת עיפרון על האיזור הזה בחלק הקרוב לגלגל העין, גורם לבעיות בהרכבת עדשות מגע ולא מומלץ,
    אין שום בעיה להתאפר מעל הריסים בעפעף העליון, או מתחתיהם בעפעף התחתון, העיקר לא בחלק שקרוב לגלגל העין.
    שפשוף עיניים בעדינות מותר.
    מקלחת- עדיף שלא. העדשות גם עלולות ליפול.
    שחייה בבריכה, אם את לא יכולה לוותר, משתמשים וזורקים מיד אחרי השחייה, עדשת מגע אחרי שחייה ספוגה בכלור וחומרי חיטוי שעלולים לפגוע בעין.
    בבכי אין שום סכנה.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ריקי
    28/06/2011

מה אכפת לי שתיפול- הן חד פעמיות :-)
    תודה על התשובות.
    האם בימים הראשונים אני חייבת להוציא אותן אחרי כמה שעות?
    אתמול היה היום הראשון והייתי איתן כ-7 שעות בלי בעיות מיוחדות. אני יכולה כבר להישאר איתן יום שלם? אמרו לי שלא מומלץ בימים הראשונים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

איציק שבח
    28/06/2011

לא מומלץ.
    בעיות מתגלות תמיד אחרי שיש נזק:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על מה ענית שלא מומלץ?

ריקי
    28/06/2011

על המקלחת?
    מה לגבי הישארות עם עדשות בימים הראשונים?
    ובכלל כמה זמן אפשר להיות עם עדשות ח"פ כל יום? 10 שעות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על מה ענית שלא מומלץ? - תגובה

איציק שבח
    03/07/2011

לא מומלץ להשאר איתם בימים הראשונים מעבר לזמן התרגלות שהמליץ לך האופטומטריסט שלך.
    זמן שהייה עם עדשות מגע בעיניים הוא אינדיבידואלי,
    הזמן הממוצע המומלץ הוא 10-12 שעות. לצורך המלצה מדוייקת, שאלי את מתאים העדשות מגע שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה העניין שלא המליצו על שום דבר!!

ריקי
    04/07/2011

לא אמרו לי שאסור להשיאר איתן והייתי איתן יום שלם! אח"כ קראתי על זה באינטרנט, אבל זאת ממש רשלנות מצידם.

שאלה נוספת- אם אני משתמש בחד פעמיות, ויוצא שאני שמה אותן בערב, אז זה אומר שאני יכולה לשמור אותן גם עד למחרת ולהשתמש יום אחרי נכון? כלומר הן מיועדות ל-24 שעות בלי קשר למתי שמתי ומתי הורדתי? יש הגבלה על כמה זמן מותר "לשמור" אותן אחרי שהורדתי אותן?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו