הכנת חדר אמבטיה

מנהל הפורום

חנה קרמן
חנה קרמן
לקביעת תור אצל חנה קרמן ללא פרסום בפורום

• הכנת חדר אמבטיה
    שרה פרנקל
    15/06/2008

אני עומדת לשפץ את חדר האמבטיה. האם קיימות הנחיות לגבי אסלות . איזה אסלה מתאימה כאשר יש להושיב החולה בעזרת כסא הרחצה.
    האם יש תקן למידות המקלחת.
    בתודה
    שרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הכנת חדר אמבטיה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התאמת חדר אמבטיה

נועה וכטל ספקטור
    15/06/2008

שרה שלום
    נושא התאמת חדר האמבטיה הינו חשוב וידוע לנו כי חדר אמבטיה נגיש עשוי לפתור בעיות רבות שעוד עלולות להתעורר ככל שגיל האדם או רמת המוגבלות שלו עולים.
    הצלחתי להבין משאלתך כי ישנו שימוש בכסא רחצה, כידוע ישנם כסאות רחצה שמובלים על ידי מטפל או כאלו שהאדם מוביל עצמאית וגם לפרמטר זה חשיבות רבה בקביעת המדדים של הכניסה לחדר הרחצה והתאמת פינת הטוש.
    היות ואין בידי את פרטי במקרה הספציפיים והיות והמרפאות בעיסוק של יד שרה אינן מבצעות ביקורי בית אנסה לספק מספר נקודות עיקריות שאני מקווה שיועילו לך
    1. ביחידות להמשך טיפול ומעקב של קופות החולים השונות ישנן מרפאות בעיסוק שמבצעות ביקורי בית ומספקות המלצות אינדוודואליות בהתייחס לאדם שזקוק להתאמה (מהם עוצמותיו וחולשותיו) והסביבה הרלוונטית (חדר הרחצה המדובר), ההפניה בחלק מהקופות היא דרך רופא המשפחה.
    2. היות וישנו שימוש בכסא רחצה הייתי ממליצה לבדוק את גובהו וכאשר רוכשים אסלה להתאים כך שהכסא יעבור מעליה ופתח הניקוז שלו יהיה מעל האסלה. מומלץ להצטייד בסרט מדידה בכל ההתאמות הללו.
    3. בעניין תקו מידות המקלחת - אני משערת שהתכוונת לפינת טוש , נקודה שיש לתת עליה את הדעת היא שיש פינות טוש עם אגניות ואלו אינן מאפשרות גילגול כסא רחצה לתוכן.
    4. יש לתת את הדעת לרוחב הכניסה לחדר הרחצה
    5. במקרים מסוימים קיימת אפשרות להשתתפות של משרד הבריאות ברכישת אביזרי עזר

את מזומנת לצור קשר עם מרכזי התצוגה שלנו ליעוץ נוסף
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו