מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- התמודדות עם לחץ, פרידה, בגידה, פיטורין
- הפרעות שינה ועייפות
- פרחי באך
- פוריות הגבר והאישה, אמבריולוגיה,IVF
- ניתוחים פלסטיים, ניתוחי אף, כירורגיה פלסטית
- טרשת נפוצה
- פוריות רפואה סינית
- חרדה, דיכאון - טיפול לא תרופתי
- תזונת ספורט
- מיניות האישה, מין נשי
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- שיקום פציעות ספורט, שיקום אורטופדי
- יעוץ זוגי ודייטינג
- רפואת שיניים לילדים
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אסנת רזיאל
טיפול רב תחומי בהשמנה כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החיילפרופ` אלי הרשקוביץ
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמנה, סוכרת, מחלות עצם מטבוליות, בלוטות התריס ויותרת הכליה ועוד.
- כאב חד מאוד אחרי בעיטה בכדורענר07/09/2023
שלום רב
לפני כבערך חצי שנה שיחקתי כדורגל (לפני הפציעה שיחקתי פעם פעמיים בשבוע) ובכמצע המשחק נתתי בעיטה בכדור ומיד הרגשתי כאב חד בחיבור שבין הרגל לבטן בצד ימין
נחתי מכדורגל כי לא הייתי יכול לשחק כל כך כי כל בעיטה שהייתי בועט זה כאב לי ממש (אני כן יכול לרוץ)
עברו כמה חודשים וכל פעם שלא כאב לי חזרתי קצת לשחק בעטתי בעיטה חזקה וזה שוב חזר ואז עברו עוד כמה חודשים שבהם לא שיחקתי כמעט בכלל והייתי בצילום רנטגן והרופא לא ראה שום דבר אז חשבתי שזה עבר ובשבוע הקודם שיחקתי אחרי הרבה זמן נתתי בעיטה וזה שוב חזר יום אחרי המשחק הרגשתי את זה ממש ממש אפילו בהליכה קצת
מב אני יכול לעשות האם זה רגישות או שיש לזה טיפול כלשהו אני חייב פתרון כי אני ממש אוהב לשחק כדורגל ואני פשוט לא יכול הבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - כאבים בברך נוראים וUS תקיןדנה24/08/2023
שלום
אני בת 32 ברקע מחלת קרוהן פעילה
עשיתי בדיקת us ברך הבדיקה תקינה ויש לי כאבים נוראים בברך מה זה יכול להיות? תודה דר לציין שאני בעלת משקל עודף כ70 קילו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - אגן מרוסק עם פריצות דיסק ממה זה נובע?יהודית שובל28/01/2020
שלום
בשנים האחרונות אני סובלת מכאבי גב כרונים וכאבים בירך שמאל עשיתי סיטי והתגלו 2 פריצות דיסק ואגן מרוסק, ממה יכול לנבוע האגן המרוסק,עברתי תאונות דרכים לפני המון שנים והכאבי החלו להחמיר רק בשנים האחרונות ,לא רואה קשר לתאונות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאביי גב
St29/01/2020אני גם לאחרונה סובלת המון מכאבי גב בעיקר תחתון...התחלתי לקחת סידן אמורפי אחרי המלצות וזה ממש הקל ונתן לי מרחב נשימה...שווה לבדוק אם מתאים לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יישור לורדוזיס צווארי - בירורמירי22/08/2019
שלום רב,
רציתי לדעת מה ההבדל בין
יישור לורדוזיס צווארי- צליפת שוט - whiplash injury
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צוואר ופציעות
פיזיוקליק26/08/2019מירי שלום!
שני המושגים האחרונים הם זהים. אחד בעברית ושני באנגלית.
הראשון זה משהו אחר.
בעמוד השידרה באופן טבעי יש קשתות. עמוד השידרה לא בנוי כקו ישר לגמרי. כדי לאפשר תנועה ויציבה נכונים ישנן 3 קשתות. הראשונה, הגבוהה ביותר, היא בצוואר. היא קרויה
לורדוזיס צווארית.
ישנם מיקרים שבשביל לתאר בעייה במידת הקשת הזו ( שטוחה מדי או קמורה מידי) משתמשים במושג לורדוזיס צווארי .
שני המושגים האחרונים הזהים מתארים פגיעה שאופיינית במיוחד לאחר תאונת דרכים של רכב שפוגע בך מאחורנית והראש בגלל הפגיעה נע קדימה ואז מייד אחכ אחורנית ובסיום חוזר לקו אמצא.
לקריאה נוספת על צוואר -
https://blog.physioclick.co.il/neck-and-shoulder-pain/
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בכתף שמוקרן להמשך היד , וגם בשורש וגב כף הידאופיר17/07/2019
היי ,אני בן 22 , המצב שלי כזה , לפני שנה וחצי הייתי מאמן באופן רציף במכון כושר , לאט לאט החל כאב ב2 שורשי כפות היד שאחרי מספר ימים התחיל להיות רציני ולמנוע ממני להתאמן . לאחר כשבוע של מנוחה , הופיעו כאבים ב2 הכתפיים גם כן. הייתי בהמון בירורים וכן טיפולים כמו פיזותרפיה והזרקת קורטיזון שלא עזרו . הכאב משפיע עלי לרוב כאשר אני עושה איזשהי פעולה עם האיזורים הכואבים או אם אני נשען עליהם או נשאר בתנוחה שגורמת לכאב. בכף היד הכאב החל להיות משמעותי גם כאשר אני רק מקפל את היד כלפי פנים , בנוסף בעת שימוש במכשיר הנייד או סתם כתיבה , יכול מאוד להשפיע. הייתי אצל מומחי כתף שגם שלחו אותי לMRI בכתף אחת ומצאו קרע זעיר בגיד סופרה ספינטוס שלדעתם לא אמור לעשות את ההשפעות שאני מתלונן עליהן.בנוסף ביצעתי גם MRI לשורש כף היד אך ללא ממצאים . מצבי הנוכחי לאחר שנה וחצי מתחילת הכאבים כבר לא מתאמן בכלל ורק מנסה לטפל במצב ללא הצלחה , הכאב בכתף המון פעמים מוקרן לי להמשך היד עד המרפק . אשמח לדעה או לעצה לגבי המצב , תודה רבה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי כתף וכפות ידיים
פיזיוקליק19/07/2019ראשית, והכי חשוב תחזור לאימון! מי כמוך יודע מה זה נותן! איך? קודם כל אין שום בעייה לאימון אירובי ואימון רגליים. באימון משתחרר חומרים בשם אנדורפינים שיעזרו גם לריפוי הכתפיים וכפות הידיים.
לגבי הכאבים, נסה לתרגל תנועות שללא כאבים. 5 דקות בלבד אבל כל יום. כל תנועה שאינה כואבת ובכל המיפרקים הכואבים. הגדל בהדרגה את התנועות. המיפרקים זקוקים לזה. אבל לא לתנועות הכואבות . אל לא הולך,נסה לתרגל במים. זה ממש עוזר!
בהדרגה גדולה, כל חודש, הוסף חצי קג למישקל. אם לא הולך בכלל כאבים, פנה לפיזיותרפיה אבל למי שמומחה בתחום כתפיים וכאב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרע במיניסקוס ברך ימיןיניב16/07/2019
אם אני בן 71 ועם קרע במינסקוס שגורם לכאבים בברך אפשר לשפר את המצב של הכאב ולהמנע מניתוח? ראו קובץ מצורף? יש דרך חוץ מניתוח? אם כן איזה תרגילים או צריך לגשת לפיזוטרפיה/ חדר כושר ...תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרע מניסקוס
פיזיוקליק19/07/2019ישנם מיקרים רבים בהם למרות קרע במניסקוס, ממשיכים בתיפקוד רגיל או כמעט רגיל.
ללא ספק חשוב להמשיך בתירגול. חדר כושר גם הוא חשוב. אז מה עושים?
חשוב להקשיב ולבדוק מה מעורר כאב. מפעולות אלו יש להמנע לגמרי או כמעט לגמרי.
לעומת זאת אם יש פעילות שאתה יוכל לעשות ללא הגברת כאבים, היא גם תחזק אותך, גם תשפר את הבריאות הכללית וגם תשחרר לגוף חומרים שמסייעים בהחלמה ושיפור המצב בברך. למשל הליכה, אופניים, חיזוקי ידיים ועוד.
מומלץ לבצע את התירגול 3-4 פעמים בשבוע לפחות 30 דקות כל פעם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרגילים לקרע במיניסקוס- בירורזאב09/07/2019
האם קרע במיניסקוס יכול לעבור ללא הליך כירורגי, אלא רק בעזרת תרגילים?
אם כן, אילו תרגילים מומלצים לכך? מה עליי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניסקוס ורצועות ברך
פיזיוקליק12/07/2019מניסקוס בברך לעיתים נפגע. תפקידו שיפור התנועה בברך ובלימת זעזועים אבל המניסקוס זקוק לשרירים שסובבים את הברך כדי להפחית סיכוי לפגיעה בו.
לכן אם יש בו קרע, הטיפול המומלץ הוא חיזוק שרירים סביב הברך .
החיזוק צריך להיות גם במצב סטטי אבל גם תוך כדי תנועה ובתרגילים המתאימים לתפקוד המטופל.
כן. אפשר ללא ניתוח בהחלט!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פגיעה בקרסול בעקבות התעמלות אומנותיתדנית11/07/2019
הבת שלי בקייטנה מיוחדת של התעמלות אומנותית.
לפני יומיים היא נחתה לא טוב על אזור הקרסול והוא ממש אבל ממש התנפח לה.
זה לא שבר כי הוא לא כחול.
זה עלול לגרום לה להתפתחות לא תקינה של כף הרגל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פציעה מהתעמלות
פיזיוקליק12/07/2019נחיתה לא טובה על כף הרגל לעיתים גורמת לפציעה.
לעיתים עיקר הכאב עובר אחרי יומיים אבל השארית עלולה להישאר שבועות ויותר במיוחד אם לא מטפלים מיידית.
הטיפול הכי מומלץ הוא קרח אבל לפחות יומיים, כל שעה, 10 דקות, ובמידה שמרגישים כאב מהקרח.
יש להפחית מתנועות כואבות.
בניגוד לדעה הרווחת כדאי תנועה אבל עדינה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סד מייצב וקרע ב- ACLבן07/07/2019
שלום ושבוע טוב,
אני רץ 3-4 בשבוע.
סובל מקרע ב- ACL. אני לא רוצה לעבור הליך כירורגי, אלא לטפל בעניין בצורה שמרנית ולא פולשנית.
הייתי מעוניין לברר לגבי סד מייצב.
איזה הכי מומלץ לדעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרע ACL
פיזיוקליק09/07/2019סדים זה בהתאמה אישית.
אכן כדאי להימנע בפעולה כירורגית ולנסות לשקם את הברך בחיזוק שרירים שיתמכו במיוחד בתנועות כיפוף משולבות סיבוביות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רכיבה על אופניים שחיקת סחוס קלהדור03/07/2019
שלום רב,
אני רוכבת 4 פעמים בשבוע על אופניים, כל פעם שעה. לפני שנתיים אובחנה שחיקת סחוס קלה בברך ימין. בשבוע האחרון הופיעה נפיחות בחלק האחורי של הברך. נכון לעכשיו, היא בגודל של כחצי תפוח. האם מדובר בבייקר ציסט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רכיבה על אופניים וברכיים
פיזיוקליק03/07/2019הי
ראשית בניגוד לשמועות- אין מניעה לרכב על אפניים אם יש בעיית ברכיים. ואפילו להיפך. לעיתים רכיבת האופניים מחזקת את השרירים סביב הברך ומפחיתים כאבים בה.
כמובן שיש להתאים את סוג וכמות הרכיבה. יש כאלו שנמליץ על רכיבה קצרת זמן ועם התנגדות גבוהה. יש כאלו שנמליץ על רכיבה ממושכת זמן, 60-120 דקות עם התנגדות נמוכה. ויש שילוב.
לגבי בבייקר ציסט. הדרך היחידה לאיבחון היא בבדיקה ולא השאלה כאן. מצטערת. לא אוכל לאבחן....
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עושים במקרה כזהאלי30/06/2019
מה עושים במקרה הזה
אלי30/06/19 19:21
תשובת mri קרע של המיניסקוס המדיאלי דלי קרע של המיניסקוס הלטרלי קרע ברצוע הצולבת הקידמית רמת פצעה 2של הרצועה המדיאלית קולטרלית רמת פציעה 1 של הרצועה הלטרלית קולטרלית ופיצעה בפינה הצדדית האחורית זה אפשרי תפליט גוף תוך מפרק וסנוביטיס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניסקוס ורצועות ברך
פיזיוקליק02/07/2019הי אלי
חשוב במיקרה הזה לתרגל חיזוק של הברך. לעיתים חיזוק כזה יכול לאפשר יציבות טובה של הברך ונמנע ניתוח.
מומלץ להתחיל לתרגל עמידה על רגל אחת במשך דקה רציפה 5 פעמים על הרגל.
בנוסף עמידה על הרגל והרמת עקב למעלה ולמטה 30 פעמים פעמיים ביום.
אם מדובר בפציעה לאחרונה, אפשר להוסיף קרח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בגיד שנקרא טיביאליסדין30/06/2019
שלום,
אני סובל מדלקת בגיד שנקרא טיביאליס כבר 7 חודשים והיא לא עוברת. אני משתמש במדרסים ונוטל ארקוקסיה.
האם מומלץ להזריק סטריאודים?
האם יש דרך אחרת לטפל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בגיד בכף הרגל
פיזיוקליק01/07/2019שלום דין
מנחשת שהבעייה בכף הרגל....? הגיד כניראה שמו טיביאליס פוסטריור?
סטרואידים מטפלים בדלקת אבל לא בגורם לדלקת. אם התנוחה של כף הרגל או השימוש בה לא טוב, עלולה לחזור הדלקת.
מידרסים זה רעיון טוב אבל אם לא עוזר ייתכן שצריך להוסיף משהו או לשנות.
נסה לקחת קרח ולעשות עיסוי כל יום 10 דקות באזור הכאב. עיסוי בדרגה לא כל כך נעימה. בנוסף חשוב להפעיל את כף הרגל. תעשה את מירב התנועות שאינן כואבות לך כל יום במשך 5 דקות לפחות . קצת קשה לי להגיד אילו בדיוק כי לא בדקתי מה כואב לך ומה לא.
נסה להפחית מתנועות שכואבות.
להמלצות האלו תן שבועיים ואם לא עוזר, פנה לפיזיותרפיסט
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרכי טיפול בדורבן פנימיעוז26/06/2019
שלום,
לאחרונה התחלתי לסבול ממה שאובחן כדורבן פנימי ואלפוס, ממש כואב לי ללכת, שלא לדבר על לרוץ.
איך ניתן לטפל בכך?
האם זה יחלוף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דורבן ברגל
פיזיוקליק26/06/2019עוז שלום
כמה דברים חשובים.
ללכת עם נעליים עם תמיכה ועדיף עם מידרס מותאם אישית.
לחזק את שרירי הסובך. חיזוק כזה עושים כשעומדים על הרגל ועולים על האצבעות לפחות 12 פעמים, נחים דקה וחוזרים על התרגיל 4 פעמים.
להשתדל לא לעמוד הרבה על הרגל.
לעשות פעם ביום 3 דקות עיסוי לאזור.
יש כמובן עוד אפשרויות רבות בטיפול פיזיותרפי אישי
תרגיש טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן 16 שחקן כדורסל וכאבים בברךלני23/06/2019
שלום,
הבן שלי בן 16. שחקן כדורסל כבר 7 שנים לערך. בשנתיים האחרונות הוא מרגיש כאבים חזקים בברך כאשר מתכופף לקראת קליעה לסל. בשבועיים האחרונים הוא חש בכאבים גם בזמן עלייה במדרגות ובזמן עמידה או ישיבה ממושכת.
חשוב לציין כי שריר הקוואד חזק במיוחד.
כשביקרנו אצל רופא לאחרונה הוא ציין כי מדובר בשחיקה קשה של סחוס הפיקה. רופא אחר אמר כי מדובר בדלקת כרונית.
כמה שאלות:
* האם מנוחה ממושכת יותר אמורה לשפר את המצב?
*אילו תרגילים (מלבד נעילת ברך ויישור הירך בישיבה) ניתן ורצוי לבצע? תרגילי ניתור למיניהם אינם ניתנים לביצוע (מרוב כאב).
* האם המשך אימונים, גם אם באופן חלקי, עלול להחמיר את המצב ומהן ההשלכות האפשריות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדור סל וכאבי ברך
פיזיוקליק24/06/2019לני שלום,
ראשית חשוב וטוב שאת מעלה את השאלות.
ועכשיו קצת תשובות.
שריר קוואד חזק זה יופי . אבל כשהברך כואבת, זה ממש לא מספיק. בבדיקה של פיזיותרפיסט בתחום פציעות בכדור סל, בודקים אילו סיבים של הקוואד עובדים יותר, באילו תנוחות, איך הוא מנתר, איך נוחת, אילו חלקים של השריר יש לחזק יותר מאחרים, ואילו שרירים נוספים שמאזנים יש לחזק בנוסף. מנוחה ממושכת יכולה לעזור רק אם לא ישחק אחכ כדור סל. משערת שזו לא המטרה. כדי שכן יחזור לשחק, יש צורך כחלק מתהליך ההחלמה לבדוק טוב את הטכניקות שבהן הוא משתמש במשחק ואת הברך שלו.
תרגילים שמעוררים כאב אסור! לבצע. יש מגוון תרגילים אחרים שההתאמה יכולה להעשות רק עם בדיקה אישית. לכל אחד מיבנה מעט שונה טכניקת שימוש בגוף מעט שונה.
המשך אימונים בהחלט אפשרי, בהתאם למה שכתבתי.
את מוזמנית להמשיך לשאול.
להת
אורנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיד אכילס של רגל ימיןגדי18/06/2019
היי,
לפני כחודשיים הופיע לי כאב חד באזור גיד אכילס של רגל ימין והייתי צריך להפסיק לחלוטין ריצה/אופניים. ב־3 שבועות האחרונים הכאבים מופיעים רק כשאני מנסה לחזור לפעילות אפילו ריצה קלה נגמרת לאחר 15 דקות. מה עושים, אני מיואש, אני רץ במים כתחליף ליבשה, האם אני מעכב את ההחלמה?
מה ניתן לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים באזור אכילס בריצה
פיזיוקליק20/06/2019הי גדי
ישנן הרבה פציעות ריצה. לפעמים קשות לפעמים לא. חשוב מאוד להיות עירניים ולא לעשות מה שמחמיר את הבעייה אלא לטפל בה.
פיזיותרפיסט בתחום בעיות ריצה יכול לנתח את טכניקת הריצה, טכניקת ההליכה והעמידה שלך ולייעץ אילו שרירים לחזק כדי לתת תמיכה ברגל שתאפשר הפחתת כאב וחזרה לריצה מלאה.
טוב שבינתים אתה מתאמן במים. אתה מעכב החלמה רק אם הריצה במים מחמירה את הכאבים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?