מידע רפואי
פורומים
- פונדקאות
- תזונת ספורט
- הפרעות קצב הלב, הפרעות לב
- טנטרה, מיניות
- ניתוחי לב, השתלות לב, ניתוח מעקפים, התקף לב
- אולטרסאונד בהריון, שקיפות עורפית
- אלימות במשפחה
- זהות מינית, תפקוד מיני
- אורתופדיה אונקולוגית, גרורות בעצמות
- NLP דמיון מודרך
- שיקום לב
- תזונת תינוקות
- תרפיה באומנות
- פסיכולוגיה
- אספרגר - PDD, אוטיזם, חינוך מיוחד
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
דנה לוי ינקולוביץ
דיאטנית קלינית מוסמכת ובעלת ניסיון רב בטיפול בהפרעות אכילה, השמנת יתר, מבוגרים, מתבגרים והורים לילדים.ד"ר ניצן שלזינגר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.
- מה מומלץ לעשות לכתף אחרי שבר לגמעשות השריריםמזל17/04/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
- מצטרף לשאלות. יש מענה ב2022?אורי21/03/2022
כותרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - שבר פתוח בשוק ניתוח קיבוע הכנסת מסמר תוך לשדי לטיביהאיתמר ישראל06/10/2021
אני אחרי הכול הייתי מאושפז כ10 ימים ולאחר הייתי כחורשיים בשמואל הרופא שוחררתי במצב טוב עשיתי פזיאוטרפיה כעט אני מתהלך עם קב על מנט לא ליפול בשבועיים אחרונים אני מרגיש באיזור הברך בצד הפנימי מעט כעב מציק שלא היה לי לפני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - דרך הטבע-ריפויאדם גוטליב25/07/2021
לכל בעיות הפנים והחוץ , שלד , שריר , כאבים כרוניים יש דרך למצוא הקלה במזון שאנחנו אוכלים, בויטמינים, בצמחי מרפא ויש עוד כלים כאלה ואחרים שיכולים מאוד לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - בירור לגבי נפילה ופציעה בברךפרחיה אביטבול19/11/2020
נפלתי ויש לי קרע בעובי מלא ברצועת הacl.
ויש עוד קרע אלסוני לרוחב קרן אחורית של מיניסקוס מדיאלי.
מה עושים?
האם ניתן לרפא ואיך ללא נתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - כאבים בידיים וקושי ביישור המפרק - האם שריר תפוס?נאור16/07/2020
יום שלישי האחרון התאמנתי עם מאמן כושר אישי לאחר שנים שלא התאמנתי ויודע שהשרירים יתפסו לי כמו שיש לי ברגליים,
אבל הידיים שלי מהמפרק ומטה כואבות לי מאוד ואני לא מצליח לישר את הידיים או לקפל אותן במלואן - השאלה שלי האם זה שרירים שנתפסו ברמה חזקה כיוון שאימצו אותם לאחר המון שנים ללא כושר? או שזה משהו חמור יותר?
אשמח לתשובה מכם
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - חשד לקרע בשוק לאחר משחק כדורגלאוהד08/07/2020
תוצאה באולטרסאונד שוק: אספקט מדיאלי אחורי דל דוק ימין מודגמת קולקציה נוזלית קטנה לgc המדיאלי בגודל 0.8-2.7 ס"מ. מבנה סיבי של שריר ה-GC והסולאוס שמורים.
האם מדובר בקרע חלקי? במידה וכן, מה הטיפול המומלץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - לחץ בברכיים שהופיע לאחרונהאלעד27/03/2020
שלום,
אני מאמן חדר כושר בריא, בן 32 ומתאמן בעצמי שנים רבות.
מבצע בשנים האחרונות פעם ב-5 ימים אימון רגליים (2-3 סטים מכל תרגיל: דיפ סקווט, מכרעים, דדליפט, וסקווט על רגל אחת). האימונים לא השתנו לאחרונה.
אני נוהג לעבוד בטווח תנועה מלא ומקפיד על טכניקה טובה, ללא קריסת ברכיים פנימה או קדימה.
משום מה, בחודשיים האחרונים אני חש לחץ בברכיים במהלך המעלות הראשונות של שלב העלייה בסקווט (שמלווה גם ברעשים בברכיים) עד השלב שבו הירך מקבילה לקרקע, ואז הלחץ פוחת.
הלחץ בברכיים מלווה אותי לכל אורך היום, אך בעת עלייה במדרגות הלחץ מורגש יותר, וגם בעת כפיפה מקסימלית של הברך בסיטואציות שונות. מדובר באי-נוחות ולעיתים תחושת קור פנימית. אין נפיחות ואין אודם.
מה יכול להיות העניין?
האם יש דרכי אבחון?
כיצד לטפל?
תודה,
אלעד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - מחלת קוליטיס - יש ריפוי טבעי?אתי29/02/2020
אני רוצה לשאול את יוני ירום מי שיש לו את מחלת הקוליטיס יכול להשתמש בהרבלייף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - תסמונת טיצה וכאבים בשרירי הבטןגיא נאור06/02/2020
שלום, כבר חמישה חודשים שאני סובל מכאבים בחזה בצד ימין, אובחן כשכנראה תיסמונת טיצה. הכאבים גם נמצאים בשרירים שמתחת לבית החזה, שרירי הבטן ויש רגישות בזמן מגע. ניסיתי לטפל באמצעות נוגדי דלקת - שלא עזרו וגם על ידי טיפול פיזיוטרפי שרק הקל על הכאב, אני כבר אובד עצות ולא יודע מה לעשות, חזרתי להתאמן באופן מתון (אימוני משקל גוף וריצות) על פי הוראת הפיזותרפיסט אבל לא מרגיש שום התקדמות, בקרוב אמור להתגייס לקרבי ולא חושב שאוכל לתפקד עם הבעיה הזאת, למישהו יש פתרון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - אגן מרוסק עם פריצות דיסק ממה זה נובע?יהודית שובל28/01/2020
שלום
בשנים האחרונות אני סובלת מכאבי גב כרונים וכאבים בירך שמאל עשיתי סיטי והתגלו 2 פריצות דיסק ואגן מרוסק, ממה יכול לנבוע האגן המרוסק,עברתי תאונות דרכים לפני המון שנים והכאבי החלו להחמיר רק בשנים האחרונות ,לא רואה קשר לתאונות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאביי גב
St29/01/2020אני גם לאחרונה סובלת המון מכאבי גב בעיקר תחתון...התחלתי לקחת סידן אמורפי אחרי המלצות וזה ממש הקל ונתן לי מרחב נשימה...שווה לבדוק אם מתאים לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות בברכיים וטניס אלבומיי23/01/2020
היי. אני בת 53. יש לי בעיות סחוס בברכיים והברכיים כואבות לי ממש. בנוסף יש לי טניס אלבו במרפק ואני סובלת מכאבים איומים בזרוע ומטופלת כרגע בכדורים. רציתי לשאול איזה ספורט אני יכולה לעשות (חוץ משחייה שלא זמין לי כרגע) כדי לשרוף שומנים ולקדת במשקל וכל זה בהתאם לאילוצים הרפואיים שהזכרתי. תודה רבה. מיי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - הירדמות מציקה של שריר הירךניסים23/12/2019
היי בן 44מתאמן בלט דיסק בl4l5 2 כ15שנה שעשה חיים לא קלים חוץ מזה בריא לפי בדיקות אחרונות מתאמן כ10שעות בשבוע חדר כושר בשנה האחרונה יש לי תופעה שרק עכשיו התחילה להטריד אותי במצב שכיבה על הגב שריר הירך מהברך למעלה מתחיל להרדם לאחר חצי שעה של שכיבה מאוד מציק ברגע שאני מזיז את הרגל התחושה נעלמת לפי דעתך מה יש לעשות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - שריר הירך נרדםניסים23/12/2019
היי בן 44מתאמן בלט דיסק בl4l5 2 כ15שנה שעשה חיים לא קלים חוץ מזה בריא לפי בדיקות אחרונות מתאמן כ10שעות בשבוע חדר כושר בשנה האחרונה יש לי תופעה שרק עכשיו התחילה להטריד אותי במצב שכיבה על הגב שריר הירך מהברך למעלה מתחיל להרדם לאחר חצי שעה של שכיבה מאוד מציק ברגע שאני מזיז את הרגל התחושה נעלמת לפי דעתך מה יש לעשות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - תוצאות של אולטרסאונד ברךמרגלית20/12/2019
אני בת 68 עשיתי בדיקות בעקבות כאבים בברך ונפיחות . אלו התוצאות:
בורסא סופראפטלרית - הודגם נוזל בכמות קטנה
בורסא אינפראפטלרית - הודגם נוזל בכמות משמעותית
מדור חיצוני של הברך כולל LCL - הודגמה תפיחות של הרקמה הרכה.
כל שאר התוצאות בבדיקה היו תקינות.
מה הפיענוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?