פורום פיברומיאלגיה - יש לך שאלה?

בפורום זה אפשר להתייעץ על נושאים כמו כאבי שרירים, תשישות, עייפות, עייפות כרונית, רגישות יתר, הקלה על כאבים ועוד
לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קנאביס רפואי בעקבות פיברומיאלגיה
    אני
    27/09/2022

אמא שלי קיבלה לאחרונה קנאביס לראשונה בחייה. בימים הראשונים הוא השפיע טוב אבל אחרי זה היא התחילה להרגיש סחרחורות חזקות, חולשה כללית וחוסר שיווי משקל כל פעם שהיא לוקחת אותו. שמעתם על התופעה או יודעים מה יכולות להיות הסיבות? אציין שהקנאביס בצורת שמן שהיא מטפטפת על הלשון. כרגע לוקחת טיפה אחת ביום לפי ההנחיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

תמונה

• שמן צריך להיספג מתחת ללשון

פיברו
    28/09/2022

שמן צריך להספג מתחת ללשון.. לא מעל.. מה שאת מתארת זה תופעות לוואי קלאסיות של שמן קנביס. יתכן שהיא לא נוטלת נכון או שההרכב/זן לא מתאים לה. מומלץ להתיעץ בהקדם עם מדריך מומחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• פיברומיאלגיה אשמח לקבל תשובה
    פנינה
    17/12/2021

ב2012 הייתה לי תאונה ברחוב בתוך מדרכה של הולכי רגל היה בור ורגל שמאל שלי נתקעה בתוך הבור ונקלעתי את רגל שמאל לאחר כמה ימים נקעתי שוב את הרגל ואז התחילו לי נקעים חוזרים עד היום לאחר הפעם השלישית שנקעתי את הרגליים החלו לי כאבים שהתלוו בתשישות רק שלב מאוחר יותר אובחנתי על פיברומיאלגיה ב2019 שוב כשנקעתי את הקרסול נוצר לי שבר תלישה מציינת שכל פעם אחרי כל נקע הכאבים החמירו ואחרי השבר תלישה הכאבים עוד יותר החמירו בכל הגוף שמהכאבים והחולשות הגעתי כבר לכיסא גלגלים רציתי לדעת האם יש קשר בין התאונה של הנקעים החוזרים והשבר תלישה להגיע למצב של כיסא גלגלים כי הכאבים בלתי נסבלים ואני מהחולשות מכל הנקעים ואחרי השבר תלישה כבר ממש מרגישה בקריסה ואף אחד לא מבין אותי

הוספת תגובה

תמונה

• פנינה. את התשובות האלו את צריכה לקבל מאורטופד אני לא אורטופדית

ד``ר אדית מרלין דניאל
    19/12/2021

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• אני כן חושבת שתוכלי לגשת לרופא MD הומאופת לקבל טיפול בקופת החולים שלך

ד``ר אדית מרלין דניאל
    19/12/2021

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• מאובחן עם פיברו במישור הנפשי והשילדי מאז התאונה
    תומר
    11/07/2021

אני סובל מכאבים בלתי נסבלים מאז התאונה באזורים ספציפיים בגוף ולפעמים במצב מנוחה הכאב יותר חזק. זה בא מעיקר מהמקומות שבהם הוכנס לי מתכות לגוף. במפרק ירך ימין אני סובל הכי הרבה. זה מה שהרופא כתב בצילומי רנטגן עדכניים- יש חדירה של בורגה נעילה המקורב מעבר לקורטקס בטרוכנטר הגדול, דבר הגורם לכאבים בנשיאת משקל ורוטציות במפרק הירך הימנית. הכאבים רק הולכים ומחמירים.

הוספת תגובה

תמונה

• בורג נעילה במפרק ירך ימין

תומר
    12/07/2021

מצורף צילום ד"ר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• ממליצה לך לפנות להומאוטוקסיקולוגיה בקופת החולים שלך

ד``ר אדית מרלין דניאל
    13/07/2021

הי תומר

אני חושבת שהומאוטוקסיקולוגיה בקופת החולים תוכל לעזור לך
    בקופת חולים כללית אני יודעת שיש רופאים MD שהם הומאוטוקסיקולוגים שזה אומר שילוב של הומאופתיה עם ניקוי רעלים לדעתי חלק מהכאבים נובעים מהרעלת המתכות שהוחדרו
    ניתן גם לודא הרעלת מתכות באמצעות בדיקת שיערות -אבל צריך לדעת לאיזה מעבדה בחוול לשלוח בדיקה כזאת ובהקשר הזה לצערי לא אוכל לעזור ולהמליץ -כדאי לעשות מחקר בנושא ולדרוש מידע מדוייק על המעבדות בחוול כי לא כולן אמינות בתוצאות שלהן

בכל מקרה אם יהיו לך תוצאות של בדיקת שיער ממעבדה כזאת ותוכל לשלב את זה עם טיפול בהומאוטוקסיקולוגיה בקופת החולים שלך אני יודעת שדר מוטי לוי רופא הומאופת מנהל את התחום בקופת חולים כללית -לדעתי זה יעזור

בהצלחה דר מרלין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• בהמשך לשאלה

תומר
    13/07/2021

ד"ר רציתי לדעת מה הסוג טיפול שיש למצב כזה?
    האם את מייעצת להוציא את המתכות?
    ואשמח לדעת איך נקרא מצב של רעלים בדם והאם הוא מקנה נכות מסויימת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• קרע חלקי במפשעה לאחר משחק כדורגל
    עידן
    04/06/2021

שלום דר לפני 5 חודשים מתחתי מפשעה מבשחק כדורגל.בוצע צילום ואולטרסאונד שנמצאו תקינים,ביצעתי גם mri וזה התוצאות. לאחר כאבים במפשעה בוצע mri,אודה לך אם תוכל לענות לי על הפענוח. ממצאים מערכת גרמית -אות תקין ממח העצם. ללא עדות לשברים או אוסטאונקרוזיס היפרטרופיה גרמית וסיגנל בצקת בעוצמה מתונה של הסימפיזיס פוביס, מלווה באי סדירות ושינויים ציסטיים - מתאים לאוסטאיטיס פוביס סיגנל חריג בולט יותר מימין, מערב גם מוצא אדוקטוריים מהסימפיזיס הימני, מלווה בעיבוי וקרע חלקי ( (501 סדרה 9-10 תמונה, 301 סדרה 6-7 תמונה משטחים מפרקיים -מרווחים מפרקיים שמורים. משטח וסחוס מפרקי ללא נזק בולט. מכיוון שהבדיקה אינה בפרוטוקול ארתרוגרפי אין לדון על הלברום נוזל תוך מפרקי בכמות קטנה דו צדדית, נחשבת לכמות פזיולוגית תקינה גידים גלוטאליים -שמורים בורסות טרוכנטריות -ללא קולקציה נוזלית מישורי שומן, שרירים ומבנים נוירו-ווסקולריים -ללא ממצא חריג מה עושים בקרע חלקי?יש לציין שאני עושה פיזוטרפיות. האם אוכל לחזור לשחק כדורגל?

הוספת תגובה

תמונה

• עידן אני לא רופאה ולא עוסקת בנתינת פירוש לבדיקות גש לרופאים שלך בבקשה

ד``ר אדית מרלין דניאל
    04/06/2021

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• סיטי עמוד שידרה גבי תשובות
    ליזי
    25/02/2021

שלום,
    אחרי סיטי עמוד שידרה גבי..הייתי רוצה לדעת מה אומרות התשובות, האם מסבירות את הכאבי גב הקשים שיש לי ואיך מטפלים?
    המנח נראה סל הכל שמור.
    בלוחית העליונה של D11 נצפית קשרית שמורל מלווה בשינויים בצקתיים סביבה, כמו כן הנמכת גובה מינימלית של גובה החוליה.
    בגוף חוליה D8 נצפה נגע קטן אשר היפואינטנסי ברצף ה T2 היפראינטנסי ברצף ה T2 וה- STIR.
    איו לראות הרס גרמי.
    החוט בעובי שמור ולא נצפים מוקדי אות חריג בתוכו.
    קונוס בסיומת L1.
    בגבהים שבין D9 ל - D11 נצפה עיבוי בולט יותר של הליגמנטום פלאבום אשר גורם לאימפרסיה מתונה על השק בחלקו האחורי. ללא לחץ משמעותי על החוט.
    אין לראות בקעי דיסר.
    ללא עגות למסות פרה ויץרטברליות.
    לסיכום: שינויים ניווניים כמפורט. אין לראות היצרויות קשות ולא נצפית מיאלופתיה.גובה D11 נצפית קשרית שמורל שנראית עם שינויים דלקתיים פעילים סביבה.
    בגובה D8 נגע קטן ככל הנראה מדובר במנגיומה קטנה בעלת מראה בלתי טיפוסי.
    תודה מראש

הוספת תגובה

תמונה

• תוצאות של בדיקות מקבלים פיענוח אצל הרופאים ששלחו אותך אליהם

ד``ר אדית מרלין דניאל
    26/02/2021

ליזי תפני בבקשה לרופאים ששלחו אותך לבדיקה. אני לא רופאה. זה לא פורום לעמוד שידרה. זה גם לא המקום לברר תוצאות -שלחו אותך רופאים לבדיקה. הם אמונים על התוצאה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• טיפולים אלטרנטיביים מומלצים והסיכונים
    דלית
    14/02/2021

אלו טיפולים אלטרנטיביים מומלצים לםיברומיאלגיה, גלים אלקטרומגנטיים, טיפול באוזון מומלץ? מה הסיכונים? לגבי טיפול בדיכאון מהכאב, אלו עשבי מרפא מומלצים אני בגיל המעבר. תרופות קונבנציונליות לא עוזרות ויש גם תופעות לואי.

הוספת תגובה

תמונה

• לדעתי בכל הקשור לפיברו הכי חשוב לנקות רעלים

ד``ר אדית מרלין דניאל
    14/02/2021

גשי לקופת החולים שלך להומוטקסיקולוג -ואם אין לך בקופה אני יודעת שבכללית יש הם לדעתי יתנו לך אולי אפילו תפרון מלא
    פיברו היא לדעתי תוצר לוואי של הרעלות מסוגים שונים

את גם יכולה לבדוק באמצעות בדיקת שיער איזה חומרים שקעו לך בתאים ואת מורעלת מהם יש מטפלים ששולחים בדיקת שיער קצווה למעבדות לחוול לבדיקה ועל פי זה ניתן לדעת טוב יותר כשניגשים להומוטוקסיקולוג במה לטפל -בכל הקשור בתחום כדאי למרות שלא חובה שההומאוטוקסיקולוג יהיה גם רופא MD בכללית יש לדעתי גם במכבי. במכבי יש לך הומאופתים שמתמחים בזה שהם גם רופאים.

אני לא מתמצאת בטיפול באוזון. או גלים. ולכן אין לי מענה אולי יש פורום כאן שמטפל בנושאים לאלו.

אני גם לא ממליצה על עשבי מרפא או על כל מרשם אחר למי שלא נמצא תחת אשגחתי. אני חושבת שהעיצה שנתתי לך למעלה הכי נכונה למצב שאת מתארת .גם דיכאון יכול להיות תוצר לוואי של הרעלה. הרעלה של מתכות וכל מיני חומרים כימיים אחרים

רצוי כמובן שגם תלווי את התהליך בשינוי תזונתי בהתאם לתוצאות שתקבלי בבדיקת שיער אם תעשי כזאת. בדיקת שיער היא היחידה שיכולה להצביע על רעלים בתאים.איזה וכמה יש

בהצלחה מרלין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• האם יש לי פיברומיאליגה והאם סטרואידים מקלים?
    דודו
    29/11/2020

שלום רב ..
    עקב כאב מפושט בכל הגוף ובמפרקים עם רגישות למגע.. ועיייפות כרונית שלא עוזבת אותי . כאבי ראש ניגודי שינה ,מצב רוח ירוד..נהייתי מאוד עצבנית .
    האם יכול להיות שאני חולת פיברומיאליגה?
    והאם זריקת סטרואידים מקלה על כאבי פיברומיאליגה ולכנה זמן?
    מה המשמעות של המחלה ?
    האם היא כואבת כל הזמן?או שיש זמנים שהיא כואבת יותר

הוספת תגובה

תמונה

• מצטערת אני לא רופאה אתה צריך איבחון וטיפול רפואי

ד``ר אדית מרלין דניאל
    30/11/2020

מצטערת אני לא רופאה MD אתה שואל אותי שאלות שאין לי בהם מושג אני מתעסקת רק בנשמה ובגורמים בנשמה שמשפיעים על האדם ויכולים לגרום ליציאה מאיזון. אני לא מתעסקת לא במחלות פיזיות ולא במחלות נפשיות אלא רק ברובד הנשמה ואני גם לא מכנה את זה מחלה ברובד הנשמה אלא פצעי נשמה. לגבי נושא של תרופות אתה צריך רופא מומחה בתחום הפיברומיאלגיה וכאמור אני לא הכתובת לא רופאה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• חיסון להרפס זוסטר שינגריס לחולה פיברומיאלגיה
    יהודית
    09/06/2020

היי
    אני סובלת מפיברומיאלגיה. לפני שנה חליתי בהרפס זוסטר. זיהומולוג המליץ לי על החיסון הרשום לעיל. פוחדת מתופעות הלוואי של החיסון בקונטקסט של פיברו'. האם יש בעיה עם החיסון לחולה פיברו'?תודה

הוספת תגובה

תמונה

• פיברו

איילת
    30/08/2020

כסובלת מפיברו לא מעט שנים יכולה לומר שמכיוון שלא יודעים ממה זה נגרם הם לא יודעים לגבי חיסונים וטיפולים אם יהיה לך רע או לא!! זה ממש שונה מכל אדם ואדם. ממליצה לך גם על הסידן האמורפי באבקה זה אנטי דלקתי ויכול מאוד לעזור לך בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• אני למדתי שאסור להמליץ על כל דבר שהוא מבלי להכיר את המקרה לעומק

ד``ר אדית מרלין דניאל
    13/09/2020

אני ממליצה לך לא להתחשב שהמלצה היות ואיילת היא לא מטפלת ולא רופאה ואין לה את היכולת לדעת מה את צריכה וא לא צריכה -אני לרוב מוחקת הודעות כאלו. זה ממש לא נכון לאדם חולה לקחת דוגמא ואו ליישם המלצות לכל מיני מוצרים בפורומים. אני פוסלת את ההתנהלות הזאת. מה שגם אותה איילת אולי מוכרת ויש לה אינטרס למכור מוצרים ולפרסם אותם. פשוט תתעלמי מההודעה של ההמלצה שלה את לא באמת יכולה לדעת מה זה יגרום לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• יהודית יקרה אני לא רופאה ואסור לי לתת לך יעוץ בנוגע לחיסונים פני לרופאים שלך

ד``ר אדית מרלין דניאל
    31/08/2020

פני לרופאים בדרישה לקבל את רשימת תופעות הלוואי. התייעצי עם רופאים שונים על מנת לקבל תמונת מצב מלאה ובקשי מהם בכתב את ההמלצות שלהם. אם כן לעשות או לא לעשות את החיסון
    במקביל פני לד"ר חיים רוזנטל רופא MD והומאופת נישת המומחיות שלו היא חיסונים והוא גם מפיק חיסונים טבעיים הומאופתיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• אני באמת לא יודעת אני לא רופאה. אסור לי לחוות דעת זה לא חוקי

ד``ר אדית מרלין דניאל
    13/09/2020

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• עייפות כרונית + כאבי שרירים ומפרקים
    מאור
    27/03/2020

שלום,

אני בן 32, ללא מחלות רקע, משתדל לשמור על אורח חיים בריא הכולל תזונה וספורט.

מזה 10 שנים אני סובל מעייפות כרונית (מתעורר עייף, רוצה לחזור לישון במהלך היום, וגם אם ישן - מהר מאוד מתעייף שוב) + כאבי מפרקים (גם אם לא התאמנתי בכלל למשך כמה ימים) + שרירים נוקשים (בעיקר גב תחתון וטרפזים).

זה מאוד מציק לי.
    אין לי מושג כיצד אפשר לשפר את המצב, ואני די מיואש.

ניסיתי הרבה תוכניות תזונה, אבחונים אצל רופאים שונים ברפואה הקונבנציונלית והאלטרנטיבית, אך ללא הועיל.

אשמח לעזרה: כיצד אפשר לאבחן מהו שורש הבעיה ולטפל בה לעומק?

תודה,

מאור

הוספת תגובה

תמונה

• מערכת חיסון חלשה כוללת

ד``ר אדית מרלין דניאל
    28/03/2020

שלום מאור -אני לא רופאה ולא מאבחנת. ניתן לתת מענה למה שאתה מתאר ולרוב עם 90 אחוז הצלחה באמצעות שיטה משולבת שפחתתי הכוללת הומאופתיה בעידן החדש מודרנית נטורופתיה. ניקוי רעלים ושיטות טיפול מרחוק. מוזמן לפנות אלי אם תרצה תהליך מסודר. מי שאחראי למצב זה רק אתה. כנראה נגרמת להרעלה במערכות שלך. באמצעות התנהלות שלא נכונה. אם מזון ועוד דברים שלא תומכת בחיים שלך ומערכת החיסון שלך. תצטרך לעשות הרבה שינויים בחיים שלך. שגם יעזרו לך להיות חסון יותר חזק יותר למאבק באם תדבק חס וחלילה במחלת הקורונה. במערכת חיסון חלשה כמו שאתה מצביע שיש לך עכשיו הסיכוי שלך פחות לצערי. חייבים להתחזק בזמן ולתחזק את המערכות חיים שלנו בצורה הכי מיטבית בעידן הזה. אני דרך אגב לא מבטיחה שום תוצאה כי אני לצערי תלויה בהתנהלות שלך מולי ובעמידה שלך ביעדים שאציב לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• כאבים בעצם הבריח ובחזה
    ג`רמן
    07/02/2020

שלום, יש לי כאבים בעצם הבריח ובחזה
    האם יש קשר למחלת הפיברומיאלגיה?
    אשמח לקבל תשובה.

לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בעצם הבריח ובחזה

הוספת תגובה

תמונה

• כאבים בעצם הבריח והחזה

ד``ר אדית מרלין דניאל
    08/02/2020

שלום רב. אני לא רופאה ולא עוסקת במתן איבחונים פיזים או נפשים. יש לגשת לרופא מוסמך בתחום לקבל יעוץ. לרוב נאורולוג. באם יש כאבים בעצם הבריח והחזה יש לגשת למיון לעשות שם בדיקה דם שתבדוק האם מדובר במשהו שמתפתח בלב. הם בודקים במקום נותנים תשובה במקום אם יש צורך באישפוז היות ויש ראיה בבדיקה שזה מהלב אז מאשפזים ואם לא משחחרים. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• חשד לפיברומאלגיה טיפול לצריבה בצידי הגוף
    שושנה רביב
    09/07/2019

לאחרונה בנוסף לתסמינים רבים שמורים על המחלה אני חש בעת שכיבה צריבה בצידי הגוף ובעצמות האוזניים החיצוניות.
    שאלתי היא האם זה קשור למחלה והאם יש טיפול לצריבה?

הוספת תגובה

תמונה

• צריבה בעצמות בצידי הגוף ובאוזניים

ד``ר אדית מרלין דניאל
    24/12/2019

שלום שושנה. אני מנהלת חדשה של הפורום מתחום הרפואה המשלימה ולא הרפואה הרגילה. מקווה שמחר השם של הפורום יעודכן בהתאם כך שאני לא עורכת מכאן איבחונים. היות ואני לא רופאה. כן אוכל להתייחס לעובדה של מצב של צריבה בגוף נובע לחשיפה לעודף קרינה. רצוי לבדוק איך את חשופה לעודפי קרינה ואולי למשל פלאפון שאת שמה בכיס בצד הגוף מקרין לך על כל הצדדים. כמו כן צריבה יכולה להיות תוצר של עודפים של חומציות בגוף. רצוי להגיע לטיפול כדי לתת מענה למצב הזה וכולל באמצעות שינוי בתזונה. אשמח לנסות לעזור לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• סחרחורות בלתי מוסברות -בירור
    נחשון ליאור
    02/08/2019

כרגע בגמילה מכדורים שניתנו לי בעבר
    ולגמילה ישנם כאמור תופעות לוואי.
    האם סחרחורות קשות ....שייכות לנ"ל

הוספת תגובה

תמונה

• סחרחורות כתוצאה מגמילת כדורים

ד``ר אדית מרלין דניאל
    24/12/2019

שלום נחשון. כן לגמילה מכדורים תמיד יש תופעות לוואי פיזיות ונפשיות. תלוי מה הכדור שאתה נגמל ממנו. סחרחורות יכולות להיות תופעת לוואי. אבל רצוי בכל מקרה לבדוק את הנושא של סחרחורות מהיבטים אחרים גם כי אולי זה לא תופעת לוואי אלא משהו חדש שאתה מפתח. רצוי לגשת לקופה ולעשות בדיקות ולדווח לרופא המטפל. כולל אף פעם לא לעשות תהליך גמילה לבד אלא רק בפיקוח רפואי. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• נטילת ויפאקס בפיברומלגיה - בירור
    רונית זיתוני
    14/08/2019

האם ויפאקס ניתן לפיברו מה היעילות שלו .
    אני מקבלת 225 מג ליום וזה לא עוזר לי
    רק לבעיות החרדה מעט

הוספת תגובה

תמונה

• ויפאקס

ד``ר אדית מרלין דניאל
    24/12/2019

שלום רונית. אני לצערי לא רופאה. מנהלי פורום צריכים לציין שמדובר ברפואה משלימה בכותרת הפורום. אבקש שתפני את השאלה שלך לרופא המטפל שנתן לך את התרופה. אשמח מנגד לתת לך מענה מתחום הרפואה המשלימה בנושא פיברו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• מענה בקשר למחלה שלי מקבלת ליריקה אבל לו עושה לי טוב
    זהבה דשתי
    20/08/2019

פברומילגיה רומטיזיה המחלה " תשישות תשישות חולשה כאבי גב וכפות ידיים כאבי ברכיים וסחרחורת וחוסר שווי אי איזון צלצולים באוזניים כל זה ויש עוד כל יום יש תופעות חדשות בכל הגוף . מה הטיפול .לו מתפקדת מה עושים בצב כזה אני נואשת כבר .אין לי כוחות להתמודד עים זה אין שינה טובה ואין יציבות וחוסר מעש . ולו פעיות גופנית בבקשה תעזרו לי אין את הכלים פזית ונפשית אין עזרה בבקשה .

הוספת תגובה

תמונה

• פברומילגיה משולבת עם רומטיזם

ד``ר אדית מרלין דניאל
    24/12/2019

שלום זהבה

אני מבינה את מצבך. אשמח לנסות ולעזור לך באמצעות שיטות ברפואה משלימה שמצאתי שעוזרות לרוב המקרים ולרוב התופעות. יש גם צורך לשלוח אותך על פי מה שאת מספרת לבדיקות עומק כדי לבדוק מה קורה מעבר לנושאים שציינת. אשמח לעזור דר אדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• התקפי כאב וקשיי שינה
    נירה
    18/10/2018

הכאב מתגבר בעיקר בלילה ואני לא מצליחה לישון. אני יכולה לשלב כדורי שינה עם אלטרולט?

לקביעת תור
    סגירה
    התקפי כאב וקשיי שינה

הוספת תגובה

תמונה

• קשיי שינה

הילה לב
    31/10/2018

אין מניעה . מומלץ להיוועץ עם הרופא המטפל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה