מידע רפואי
פורומים
- רפואת שיניים
- גריאטריה, גרנטולוגיה
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- חרדה, דיכאון - טיפול לא תרופתי
- חרדה מהריון, פחד מלידה, טוקופוביה
- סרטן ורפואה משלימה
- תזונה נכונה - ירידה במשקל
- מחלות עור, מחלות עור ילדים
- כירורגיה כללית, כירורגיה אנדוסקופית
- מילוי קמטים, עיבוי שפתיים, הזרקת בוטוקס
- ספינינג
- ניתוחים קוסמטיים בנרתיק
- פוריות הגבר והאישה, אמבריולוגיה,IVF
- מחלות כבד, השתלות כבד, סרטן כבד
- דיכאון אחרי לידה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אילן בוש
פסיכיאטר ילדים בכיר מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרךד"ר אחמד אבו אליונס
מומחה לגריאטריה, פסיכוגריאטר בעל ניסיון של למעלה מ-18 שנה. עורך ביקורי בית באזור חיפה והצפון.
מנהל הפורום
- פענוח MRI כף יד שמאלרחל04/12/2024
שלום, בעקבות חוסר תחושה ב גליל עליון אצבע ארבע וכאבים הופניתי לMRI בשאלה של ממצא לחיץ, לציין לאחר נפילה ושבר בכף יד. בעבר היו גם ציסטות שנצפו בCT.
תוצאות: ללא ממצא פתלוגי באצבע 4. אבל, יש מספר סדרות של כל שורש וכף יד במנחים הקורונאליים: נוזל בין פיסיופר וטירקבטרום. ציסטות בעצמות קרפליות: סקופיוד, לוניט.
הרחבה של מרווח סקפו-לוניט עד 4.7 מ"מ עם אי סדירות של רצועה SLIL בחלק וולארי, חשוד לקרע. נוזל יתר בFPL. אני בת 69 בריאה בדרך כלל. אודה על כיוון כלשהו והסבר קצר. תודה רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
עדי מור05/12/2024שלום, הבדיקה מראה שינויים שחיקתיים המתאימים לגיל (וכולם אגב עשויים להיות תקינים), כעת צריך מול בדיקה זו לבדוק אותך ולראות מה באמת מפריע ומה ממצא לוואי בבדיקה מאוד רגישה כמו MRI.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהוספת תגובהלקביעת תורסגירה- לאחר שבר בשורש כף הידלימור צנעני03/11/2024
בתי בת 16 שברה לפני כשנה את שורש כף היד גובסה לחודשיים והמשכנו כרגיל לאחר תקופה התחילה לסבול מכאבים עזים הופנינו לMRI ולהלן התוצאות ?:
אות גבוה וחוסר סדירות ב-TFC בעוברו של הסחוס בין בלונאט לאולגה
בצקת מח עצם קלה בקצה האולגה, הדקקות וחסר רציפות חלקי באיזור אחד הרצועה לסטילואיד האולגה
נוזל מוגבר במפרק הרדיאולגרי המרוחק
נראה סיבוב קדמי יחסי של עצם בלונאט ביחס לשורש היד 33 מעלות ביחס לציר הקפיסט
בצקת רקמה באספקט הדורסלי בסמוך לגיד ה-ECU
קרע תת-מלא משמעותי ברצועה הסקפולנטית
קרע חלקי ב-TFC
אשמח לפיענוח ועזרה כי אני מודאגת מאד האם זה בר תיקון או הכיוון הוא ניתוח ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
עדי מור03/11/2024שלום, יש הרבה גורמים בהחלטה לגבי טיפול שמרני מול ניתוחי, ואם מחליטים על ניתוחי איזה מתאים. בדיקת ה-MRI היא רק גורם אחד. כדאי לחזור עם הדיסק והפענוח לכירורג היד שבוודאי שלח להשלמת הברור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר שבר בשורש כף היד כאבים עזיםלימור צנעני03/11/2024
בתי שברה את שורש כף היד לפני כשנה קובעה בגבס לחודשיים המשכנו כרגיל לאחר תקופה התלוננה על כאבים עזים מידי פעם ביד
הופנינו לMRI ולהלן התוצאות נצפתה בצקת מח עצם בקצה האולגה, נצפה קרע תת-מלא משמעותי ברצועה הסקפולונטית, עמדה עם סיבוב קדמי של הלונאט (VISI) וקרע חלקי ב-TFC
מה לעשות האם זה הולך לניתוח ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - כאבי צוואר עשיתי סיטי צווארלי27/10/2024
היי עשיתי סיטי צוואר עקב כאבים בצוואר וסחרחורות .להלן הפענוח מה זה אומר התשובה של הסיטי ?
להלן ממצאי בדיקת CT ע"ש צווארי
התוויה קלינית: כאבים.
ממצאים:
הגובה של גופי החוליות שמור.
הודגמה היצרות קלה של המרווחים הבינחולייתיים עם יצירת זיזים ניווניים קדמיים ואחוריים קטנים בגובה 7C5-C6,C6-C.
שינויים ארטרוטיים במפרק אטלנטו דנטלי.
הנקבים הנוירליים מוצרים בגובה 7C5-C6,C6-C.
שינויים ארטרוטיים במפרקים הפצטליים והאונקו-ורטברליים לאורך ע"ש צווארי.
בקע דיסקלי מרכזי קטן בגובה 6C2-C3,C3-C4,C4-C5,C5-C.
אין עדות לסטנוזיס ספינלית לאורך ע"ש צווארי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - עזרה בפיענוח MRIרוני22/10/2024
החלו כאבים חזקים ומגבלות בתנועה בשוקץרש כך היד, הזרת קופצת/ רועדת. נפיחות וכאבים. 19 ימים ארקוקסיה, וקיבוע בסד גבס.
האם יש קרע בגיד/ רצועת המפרק?
האם יש צורך בניתוח?
לא הצלחתי להבין את החומרה שאובחנה בMRI* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
עדי מור22/10/2024שלום, צריך פרטים נוספים על הבדיקה הגופנית וממצאי MRI.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבר ביד האם אפשר להתאמן וכמה זמן צריך להיות עם קיבועאריאל17/09/2024
אני עם כאבים בשורש כף היד כבר שלושה שבועות בשבוע האחרון אני עם סד גבס עשיתי צילום ct וזה מה שרשמו לי בפיענוח אי סדירות קורטיקלית ברדיוס דיסטלי באספקט פלמרי - יכול להתאים לשבר קטן ללא תזוזה (חתך 57-146).
מה זה אומר וכמה זמן צריך להיות עם הקיבוע ומתי אפשר לחזור להתאמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - נפיחות באצבעות יד שמאל לאחר גיבוסאילת16/09/2024
ביום שבת אובחנתי עם "שבר רדיוס דנטלי עם תזוזה". טופלתי בחדר מיון בבית החולים בילינסון (קיבוע וגיבוס יד שמאל). היום הבחנתי כי אצבעות יד שמאל נפוחות מעט. שאלתי: האם נפיחות זו היא חלק מתהליך ההחלמה או שיש כאן בעיה? אציין כי אני בת 75. אודה לתשובתכם.
אילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
עדי מור17/09/2024שלום, זה בדרך כלל המצב לאחר שברים כאלו. חשוב להרים את היד לגובה הלב, להתשמש במתלה ולהפעיל את האצבעות אך ללא עומס (לא להרים דברים). נימול באצבעות הוא מצב הדורש בדיקת רופא, מעבר לביקורת השבועית המקובלת לשברים אלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרע מלא בגיד מיישר אצבע אמצעיתנ׳22/08/2024
שלום,
בעקבות פציעה שגרמה לחתך עמוק בכף היד, נפגעה תזוזת האצבע האמצעית.
עברתי לפני כשבועיים ניתוח לתפירת גיד מיישר.
כעת אני עם סד גבס ויש לי ביקורת עוד שבוע.
החשש העיקרי שלי הוא שהתפר אולי נקרע ובמצב שבו עבר זמן מאז הפציעה הטיפול האפשרי והריפוי של הגיד עלול להיפגע.
השאלה היא קודם כל מה הסיכוי, הגורמים והתסמינים של קריעת תפר של הגיד?
יש לציין שאני לא רואה שיפור כלשהו עדיין ביכולת להרים את האצבע היא עדיין תקועה במקום (לכופף אי אפשר יותר מידי בגלל הגבס שנמצא מתחת, וניתן להזיז את מעט את הקצה של האצבע).
האם הייתי אמור להרגיש שיפור כלשהו?
בנוסף, לעיתים מרגיש איזשהו לחץ על הקמיצה שליד האצבע הפגועה שמשתחרר כשאני מזיז אותה אבל זה משהו שיכול לחזור על עצמו למשך זמן רב ולעיתים קרובות ושאני מרים אותה יש תחושה של מתיחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
עדי מור22/08/2024שלום, אתה אמור להיות בסד כעת. ממליץ להוועץ עם המנתח, חסר עוד מידע בשאלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה מי יתן לי לדבר עם המנתח
נ׳22/08/2024אני לא איזה טייקון שיש לו מנתח פרטי.
המרפאה האורתופדית של בילינסון בכלל ב״פגרת קיץ״.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
עדי מור22/08/2024זה לא משנה, אמור להיות תור לביקורת מסודרת זמן קצוב לאחר סוג ניתוח ללא קשר לפגרה כזו או אחרת. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביקורת
נ׳23/08/2024כמו שאמרתי, יש לי ביקורת בעוד שבוע.
פשוט הייתי רוצה לדעת שהכל כשורה, התפר לא נקרע וזה בסדר שאין שום שיפור בתנועת האצבע הפגועה ודווקא מהקמיצה אני סובל יותר כרגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
עדי מור23/08/2024אי אפשר לדעת עד הביקורת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביקורת
נ׳23/08/2024תקן אותי אם אני טועה.
אם התפר נקרע וכבר עבר יותר משבועיים מאז הפציעה, הסיכוי לריפוי של הגיד יורד משמעותית.
אז מה ההגיון בלעשות ביקורת רק לאחר 3 שבועות מהניתוח ולר לאחר שבועיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה פשוטה
נ׳24/08/2024בנוסף אני שואל פה שאלה מאוד פשוטה
האם אמורים להרגיש שיפור כלשהו בתזוזת האצבע לאחר הניתוח או שרק לאחר תקופה מסוימת ו/או פיזיותרפיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בשורש כף הידרלי17/08/2024
בת 40, לפני חודשיים החלו לי כאבים ביד ימין בשורש כף היד עם מוגבלות בתנועה ונפיחות, אורטופד אבחן דלקת ונתן מנוחה של 15 יום, הציע כדורים אבל מלבד וולטרן וטראומיל לא לקחתי כלום והפנה לפיזיותרפיה.
כאבים נמשכים כבר למעלה מחודשיים, יש ימים בהם הכאבים יותר חזקים וימים שפחות אבל אין שיפור. גם נפיחות באיזור הולכת ובאה בסנכרון עם הכאבים לדעתי. ריפוי בעיסוק אמרו מנוחה בלבד וסד ללא תרגילי פיזיותרפיה.
מיוזמתי ביקשתי צילום,האורטופד אמר שצילום תקין. בינתיים עשיתי רק טיפול אחד של פיזיותרפיה בשל חוסר בתורים ואני עושה דיקור, ניסיתי טיפולי חום קור ללא שיפור.
האם צילום הוא מספיק לאבחון? איזה בדיקות עליי לבקש בכדי לוודא שאין משהו חמור יותר כמו קרע או בעיה אחרת, האם להמשיך בפיזיותרפיה או לתת מנוחה מוחלטת ליד? אם מנוחה לכמה זמן?
אני צריכה בבקשה הנחיות איך להמשיך בכדי לוודא שאני עושה כל מה שצריך לריפוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
עדי מור18/08/2024שלום, יש מספר גידים ביד ויש לאבחן במה בדיוק מדובר (לא ניתן לדעת מהכתוב) יש גידים שגם ניתן להזריק סטרוטידים כטיפול. כדאי להתחיל באבחון מדויק בבדיקה גופנית, ולהתקדם בהתאם. מומחה יד יוכל לעשות זאת בנקל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים
רלי18/08/2024תודה על התגובה המהירה. האורתופד שהייתי אצלו הוריד לי למטה את האגודל וכאב לי באיזור שמעל פרק כף היד בצד, באבחנה כתב דלקת דה קרוון, יש טיפול מסוים לאבחנה הזו? הכאבים שבאים והולכים זה הגיוני? האם לתת מנוחה או לעשות פיזוטרפיה? כי כל אחד מציע טיפול אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
עדי מור18/08/2024הטיפול הוא שילוב של סד, ריפוי בעיסוק, הזרקה מקומית, ובמידה שלא מסתדר אף טיפול ניתוחי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אצבע הדק , באצבע קמיצהרבי14/08/2024
יש לי מצב שקרוי אצבע הדק , באצבע הקמיצה , מצב שאני סוגר אצבעות ופותח , ואצבע הקמיצה נתפסת בזוית של 90 מעלות אבל ניפתחת עם קצת כאב כמו קפיץ שמשתחרר, האם זה דורש ניתוח או שיש עוד טיפולים שיכולים לפתור את הבשיכולים לעזור , בבוקר זה מורגש יותר , האם יש עוד טיפולים שיכולים לעזור לטווח ארוך , בברכה , רבי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
עדי מור15/08/2024שלום, מפנה למאמר שכתבתי בנושא כאן באתר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפילה על כף יד (בפעילות ספורט)יאיר11/08/2024
לפני כשבועיים נפלתי על כף היד בפעילות ספורט.
לא היתה נפיחות, אבל היה כאב יחסית חזק שפחת עם הזמן. כעת אחרי שבועיים, עדיין יש כאב ברמה שאני לא יכול להיתמך על היד כשאני קם, למשל.
השאלה שלי, איך אני יכול לדעת האם צריך לטפל בזה או לתת לזה לעבור עם הזמן?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
עדי מור15/08/2024שלום, לא להמתין, לגשת מיד לברור הכולל בדיקה וצילום בתור התחלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בגידים בשורש כף הידדליה10/08/2024
בת 70. אוסטאופורןזיס. דלקות בגידים בשורש כף היד. היצרות ו -2 אצבעות הדק . מומחית לכרורגית כף יד,המליצה על סד ל 3 חדשים ללא תנועה. השאלה היא האם נכון לא להניע את היד ולא לתרגל. חוששת מחוסר תנועה שרק יחמיר המצב. לטענתה מנוחה מוחלטת כי יש שם דלקת. אציין שגישת הפיזיוטרפיסט בדיוק הפוכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
עדי מור10/08/2024שלום, תלוי באיזו דלקת מדובר, יש כמה סוגים ובכמה מקומות אפשריים. הטיפול הוא ספציפי בהתאם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שריר תפוס בכתף יד שמואל עם לחץ על עצבים הידאיתי09/08/2024
שלום
כנראה עקב עבודה מאומצת לפני שבועיים, יש לי שריר תפוס בכתף שמואל וזרוע עם לחץ על העצבים בכף היד. אין לי כוח אצבעות יד שמואל וגם אני לא יכול לישר אותם.
הייתי מאושפז 4 ימים כדי לשלול אירוע מוח. עכשיו עברתי מספר טיפולי פיזיותרפיה, אבל השיפור מאוד קטן. רציתי לדעת מה אפשר לעשות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - שריר תפוס בכתף יד שמואל עם לחץ על עצבים הידאיתי09/08/2024
שלום
כנראה עקב עבודה מאומצת לפני שבועיים, יש לי שריר תפוס בכתף שמואל וזרוע עם לחץ על העצבים בכף היד. אין לי כוח אצבעות יד שמואל וגם אני לא יכול לישר אותם.
הייתי מאושפז 4 ימים כדי לשלול אירוע מוח. עכשיו עברתי מספר טיפולי פיזיותרפיה, אבל השיפור מאוד קטן. רציתי לדעת מה אפשר לעשות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - כאבים בשורש כף יד לאחר חבלה- בן 13שרית26/07/2024
שלום וברכה בני בן ה13 נחבל בשורש כף היד בזמן שרץ וניסה לעצור את עצמו עם הידיים לקיר.
מאז סובל מכאבים בעיקר כאשר מרים את כף היד למעלה או מוריד אותה למטה. התבצע צילום שלא מצא שבר לאחר שבוע שוב התבצע צילום ושוב נאמר שאין שבר.
אך אלו תוצאות האולטראסאונד שנעשה אתמול
הדגמה תקינה של גיד ECR
לא הודגמה קולקציה נוזלית ברקמות הרכות. מפרק CM C1 מעובה בלתי אחיד עם נוזל בתוכו.
אשמח להבין מה אומר העיבוי של המפרק והנוזל שנמצא בתוכו?
רוב תודות וכל טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
עדי מור28/07/2024שלום, מעיד על נוכחות דלקת. ככל הנראה. ממליץ עם זאת להבדק ע"י כירורג יד לשלול פציעה נסתרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק עוד שאלה
שרית אלהרר29/07/2024תודה על תגובתך. היינו היום אצל האורטופד עם תוצאות האולטראסאונד והוא הסתכל על התוצאות בזלזול ואמר שאין לו שום דבר. המלצת על כירורג כף יד ...האם לא אורטופד כף יד הוא הכתובת ? מה ההבדל בינהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
עדי מור29/07/2024אותו דבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?