שאלה

מנהל הפורום

חנה קרמן
חנה קרמן
לקביעת תור אצל חנה קרמן ללא פרסום בפורום

• שאלה
    יונית
    24/08/2008

שלום רב, אני רוכבת על אופנוע כבר שנים. לאחרונה אני חשה בכאבי גב תחתון במהלך נסיעה. האם יש משהו שיכול להקל עלי במהלך נסיעה? שמעתי על חגורת גב, האם לדעתכן זו טוב? היא לא עושה נזק? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב ברכיבת אופנוע

נועה וכטל ספקטור
    25/08/2008

יונית שלום
    אנשים משתמשים בחגורת גב בכדי לאחוז ולהגן על מבני ושרירי הגב, לדוגמא אנשים שמרימים משאות כבדים בעת העבודה מעדיפים השתמש בחגורה. צריך לזכור שאדם המשתמש בחגורה נוטה להרפות את שרירי הבטן והגב היות והוא חש שהחגורה נושאת את המשא השרירי, בכך בעצם מוריד את רמת התפקוד השרירי במקום. במקרים מסוימים חגורה הכרחית לשמירה על בריאות הגב ולכן אין מנוס מלהשתמש בה.
    את ההחלטה על שימוש בחגורה לכאבי גב צריך לקבל איש מקצוע לאחר בחינה של כל האלמנטים השונים הפנימיים (גופך) והחיצוניים (הנסיעה על האופנוע). ייעוץ "על עיוור" ללא הערכה ואבחון שלך אינם רצויים.אני חושבת כי רופא אורטופד או פיזיוטרפיסט שיבדקו אותך יקבעו את ההחלטות המתאימות לך ביותר.
    סעי בזהירות ובריאות שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו