אילו מכשירים ניתן להשאיל

מנהל הפורום

חנה קרמן
חנה קרמן
לקביעת תור אצל חנה קרמן ללא פרסום בפורום

• אילו מכשירים ניתן להשאיל
    אור
    16/03/2009

שואל בעבור בן משפחה צעיר הסובל מיד שאינה מתפקדת לאחר CVA ידוע לי שיש מכשיר הניתן בהשאלה עם טופס 17 רק ששמו אינו זכור לי כרגע ואולי תוכלי לסייע המכשיר מולבש כשרוול על היד ויש לו אלקטרודות ומאמנים איתו את היד המשותקת ע"י גירוי עם האלקטרודות ? יש לך רעיון או כיוון אני אשאל גם את הפיזיוטרפיסטת שלו אבל אם לא איזה מכשיר יש ברשותכם שיכול לסייע? בתודה ותבורכי על פועלך!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אילו מכשירים ניתן להשאיל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טנס מוטורי

נועה וכטל ספקטור
    16/03/2009

אור שלום
    התכוונת למכשיר טנס המספק גירוי חשמלי לשרירי היד ויוצר תנועה שלהם. אכן ביד שרה משאילים מכשיר כזה עם הפניה והאדם שמשתמש בו צריך התאמה של המכשיר ליד.
    ישנם מכשירים כאלו שנמכרים על ידי ספקים ומותאמים תוך מתן איזשהי תוכנית טיפול תוכל למצוא מידע על מכשירים כאלו באתר עזרים תחת תת קטגוריה תרגול אימון וטיפול. עליך לדעת כי חשובה ביותר התאמת המכשיר לאדם וכיוון המדדים הנכונים + הנחה נכונה של האלקטרודות ולכן כל החלטה שתקחו עליכם להתייעץ עם איש מקצוע שמכיר את האדם שזקוק למכשיר ואת ה"היד" המוגבלת. מרפאות בעיסוק ופיזיוטרפיסטים הם אנשי המקצוע הרלוונטים ביותר לנושא זה.
    אשמח לענות על שאלות נוספות
    בברכת רפואה שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לטנס מוטרי

אור
    27/03/2009

פנינו ליד שרה עם הפניה וטופס 17 אחרי שנאמר לנו שיש טנס מוטרי עבור מי
    שבררתי עבורו אבל בהגעינו לסניף מתברר הם טוענים שהטנס הרגיל
    נגד הכאב עם אלקטרודות זה טנס מוטורי
    כמדומני יש הבדל בין שני המכשירים הלא כן או שהטעות היא שלנו ?
    המון תודה מראש על ההכונה והרצון לסייע
    תבורכי !
    ותבורך יד שרה בפועלה

אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו