שאלה

מנהל הפורום

חנה קרמן
חנה קרמן
לקביעת תור אצל חנה קרמן ללא פרסום בפורום

• שאלה
    חנה
    11/11/2009

שלום רב,
    אני סובלת מכאבי גב, אבל אין לי על כך אישורים מרופא. אני בת 55. הייתי מעוניינת מאוד להשאיל כיסא מעסה לגב. האם יש אירגון שמשאיל דבר כזה? ועוד לאישה שאין לה אישורים על בעיות אמיתיות בגב?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב

נועה וכטל ספקטור
    15/11/2009

חנה שלום
    ישנן סיבות רבות לכאבי גב וגם שיטות רבות לטיפול בכאבים וההמלצה הראשונה שלי היא לעשות בירור לסיבת כאבי הגב, ולהתיעעץ עם אורטופד ופיזיוטרפיסטלגבי טיפולים קונבנציונליים שעשויים לסייע לכאב. ליד שרה אין כסא מעסה ואינני מכירה ארגון שמשאיל מכשירים כאלו (הארגונים מתמקדים בדרך כלל במכשירים חיוניים לתפקודי יום יום). קופות החולים עשויות למכור בהנחה מכשירים קטנים לעיסוי למי שמחזיק כרטיס "מושלם" לסוגיו. הייתי ממליצה לנסות לשנות תפקודים בחיי היום יום בכדי להקל על הכאב למשל לשים לב לישיבה, קימה, התכופפות. עוד טיפ קטן שמסייע מאד לאנשים באם אם עומדת הרבה זמן למשל ברחיצת כלים מומלץ להניח רגל אחת על מדרגה קטנה או לפתוח את הדלת של הארון מתחת לכיור והניח רגל על רצפת הארון, הדבר לעיתים קרובות מוריד לחץ מהגב.
    נשמח לסייע בעוד טיפים ורעיונות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו