מיטת בית חולים

מנהל הפורום

חנה קרמן
חנה קרמן
לקביעת תור אצל חנה קרמן ללא פרסום בפורום

• מיטת בית חולים
    עינת
    26/03/2010

שלום
    סבתא שלי אחרי שבץ מוחי אשר שיתק לה חצי גוף ובנוסף שיתק לה את מערכת הבליעה ולכן היא מחוברת לזונדה בבטן שנקרא פג, היא צריכה לשכב בזוית מסויימת ושרגליים יהיה מעט מורמות לכן אני צריכה מיטת בית חולים אשר מתכווננת למצבים הללו אבקש את עזרתכם למציאת מיטה שכזאת בהקדם האפשרי תודה מראש עינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיטת בית חולים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיטת בית חולים

נועה וכטל ספקטור
    28/03/2010

שלום עינת
    עליך לפנות למחלקת המיטות של יד שרה הטלפון הוא 026444525
    קיימת אפשרות שכרגע אין מיטות במלאי היות וכולם נמצאות בהשאלה במקרה כזה הייתי ממליצה לנסות גם בעמותות אחרות.
    סבתך זכאית להשתתפות של משרד הבריאות ברכישת מיטת בית חולים. ההשתתפות היא בדרך כלל בסך של 75% מעלות המיטה. את כל המידע ניתן למצוא באתר משרד הבריאות תחת "אביזרי עזר וניידות", את הטפסים שיש להעביר למשרד הבריאות ממלא מרפא בעיסוק/פיזיוטרפיסט מהיחידה לטיפולי בית של קופת החולים בה היא חברה, הפניה ליחידה עם הפניה של רופא המשפחה.
    אני ממליצה להתחיל את התהליך מולם, הדבר יאפשר לכם מיטה מתאימה ללא תלות במרכזי ההשאלה שלנו או של עמותה אחרת, עד שהתהליך יושלם אני מקווה שתמצא מיטה ב"יד שרה".
    חג שמח ובריאות שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו