מוצרי תינוקות

מנהל הפורום

חנה קרמן
חנה קרמן
לקביעת תור אצל חנה קרמן ללא פרסום בפורום

• מוצרי תינוקות
    דנה
    26/07/2010

אני לא בטוחה אם תוכלו לעזור לי אבל אני מקווה שכן. אני עומדת ללדת בקרוב ואני ובעלי במצב כלכלי לא קל. רציתי לדעת אם אתן מכירות מקום שיכול להשאיל מוצרי תינוקות, כמו אמבטיה, כסא בטיחות, שידה וכו' לתקופה של שנה בערך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מוצרי תינוקות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השאלת מוצרי תינוקות

נועה וכטל ספקטור
    27/07/2010

שלום דנה
    ראשית שיהיה במזל ובזמן
    שנית ביד שרה ניתן להשאיל סל קל לרכב ועריסה לתינוק תמורת פיקדון שיוחזר אליכם
    ההשאלה שלושה חודשים
    שנית אני ממליצה לפנות לאתר אגורה שהוא אתר שיתוף חפצים, אנשים רבים רוצים למסור מוצרי תינוקות היות וילדיהם גדלו והאתר מאפשר להם למסור במקום לזרוק. ללא עלות כספית זהו לא אתר יד שניה. חפשי אגורה agora באינטרנט
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוצרי תינוקות

רוקסן פולופ
    27/07/2010

כיסא בטיחות - מושאל רק בסניפי בתי חולים (ניתן לבדוק באתר הסניפים של יד שרה) לתקופה של עד חצי שנה (שלושה ראשונים וניתן להאריך לעוד שלושה.
    עריסה- מושאלת בכל הסניפים - לתקופה של שלושה חודשים ובגלל תקן משקל לא ניתן להאריך.
    משאבת חלב - ליולדת מושאלת בכל הסניפים לתקופה של שלושה חודשים עם אפשרות הארכה לפונית כל עוד האמא מניקה וצריכה לשאוב חלב- יד שרה מעודדת הנקה.
    טנס לידה- זהו מכשיר מככך כאבים של צירי לידה - ניתן להזמין דרך המוקד בירושלים
    02-6444600

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו