מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כסא גלגליםרקפת30/08/2010
שלום, בעלי הינו חולה אי ספיקת לב במצב קשה מאוד, מתאשפז במחלקה הקרדיולוגית בממצוע פעם בחודש יים למשך כשבועיים שלושה , מתקשה מאוד בהליכה , נעזר במקל הליכה ונמנע מלצאת מהבית בגלל בעיית התנידות . הגיש בקשה לכיסא גלגלים ממנוע , מאחר ואינו יכול לנייד עצמו בעזרת הידיים, משרד הבריאות דחה בקשתו בטענה שאינו נכה ב- 4 גפיים. מה אנו יכולים לעשות בכדי להתגבר על הקושי ,כי ברור לכל בר דעת ששהות ממשוכת בבית אינה תורמת למורל החולה.
האם ניתן לשאול כסא ממנוע ?
איך ניתן יהיה להתגבר על בעיית רכב עם מעלית?
מה יכולים חולים במצבו לעשות ?
האם יש פתרון מעבר להגשת עירעור ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר פתרונות
רוקסן פולופ01/09/2010שלום,
אני אענה כאן למספר שאלות אך הדבר הכי מתאים עבורכם הוא ליצור איתנו קשר ישירות,
ניתן להתקשר לפלאפון שלי הרשום מטה
1. לגבי הסעות- לא ציינת היכן אתם גרים, ליד שרה יש שירות הסעות הנקרא "נכונית"
2. ניתן להגיש בקשה לכסא ממונע בהשאלה במחלקת ממונעים -ביד שרה יש לברר במוקד השרות שלנו בירושלים.
3. ביד שרה בכמה אזורים בארץ - יש שיקומון- מרכז יום עם תעסוקה יוצרת ומגוון פעילויות.
לגבי משרד הבריאות אני ממליצה ליצור קשר עם מרכזי התצוגה וההדרכה, שם תוכלי לקבל הדרכה וכמו כן גם טיפים נוספים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הליכון על 4 עם גלגלי עזר אני לא יכולה לדרוך על רגל ימין
השאלת מכשיר CMP- היכן משיגים?
מחפשת בדחיפות מכשיר cpm לברך
מחולל חמצן נייד שעובד על זרימה רציפה
מגף מתנפח לטיפול בשברי קרסול
דחוף ביקיור לייזר בעקבות כאבי תופת בברך
מחפשת CDS או Dyna Splint ליישור ברך
מדרגות שיקומיות להתאוששות משבץ
דרוש הליכון פניאומטי למספר חודשים
ערוץ הבריאות
.jpg)