מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלהגלי06/10/2010
בוקר טוב
אני מעוניין לרכוש כרית אשר מניחים על כסא גלגלים על מנת למנוע היווצרות פצעי לחץ.
האם מישהו יכול לתת לי שמות של יצרניות/ חנויות בהן ניתן לבצע את הרכישה?
כפי שנרמז לי, רכישה של כרית כזו בחו"ל באמצעות האינטרנט תהיה זולה משמעותית מרכישה של כרית כזו בארץ. האם זה נכון? מהם מחירי הכריות בארץ או בחו"ל?
תודה מראש על כל עזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כרית נגד פצעי לחץ
נועה וכטל ספקטור06/10/2010גלי שלום
יש מגוון רחב של כריות נגד פצעי לחץ, שעשויות מספוג,או על בסיס ג'ל או על בסיס אויר
יש להתאים את הכרית למקרה ולדרגת סיכון לפצע לחץ
אם את רוצה לראות מגוון כריות באופן וירטואלי נסי לחפש באתר עזרים בחלק של ישיבה/כריות.
לגבי ספקים ישנם מספר ספקים, מרכזי התצוגה של יד שרה ישמחו להעביר לך את המידע, את מומזנת לצור קשר טלפוני עם כל מרכז שתחפצי. ניתן לבקש לדבר עם המרפאה בעיסוק
אינני יודעת אם רכישה בחו"ל זולה יותר, אך מידע זה ניתן לבירור בסקר שוק קצר שתעשי.
בריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
ארז12/10/2010כשאת כותבת לחפש מוצר באתר
על איזה אתר מדובר
גם אני כמו טל מחפש לרכוש כרית לישיבה למניעת פצעי לחץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשליחה כמו גלי
ארז12/10/2010האתר הוא עזרים azarim
ישנה בעיה להעלות קישורים לפורום אך אם תרשום עזרים בגוגל תגיע לאתר - זהו אתר המרכז אביזרי עזר בתחומים שונים - יש לחפש תחת ישיבה.
ישנה חשיבות בהתאמת הכרית לבעיה הספציפית.
להתאמה אישית אתה מוזמן להתקשר לאחד ממרכזי התצוגה של יד שרה ולהתייעץ עם מרפאה בעיסוק
רשימת המרכזים תחת "שאלות נפוצות" בראש הפורום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הליכון על 4 עם גלגלי עזר אני לא יכולה לדרוך על רגל ימין
השאלת מכשיר CMP- היכן משיגים?
מחפשת בדחיפות מכשיר cpm לברך
מחולל חמצן נייד שעובד על זרימה רציפה
מגף מתנפח לטיפול בשברי קרסול
דחוף ביקיור לייזר בעקבות כאבי תופת בברך
מחפשת CDS או Dyna Splint ליישור ברך
מדרגות שיקומיות להתאוששות משבץ
דרוש הליכון פניאומטי למספר חודשים
ערוץ הבריאות
.jpg)