טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לפני שלושה חודשים גילו שיש לי אורקוס בגודל של 5.5 ס"מ לאחר שהזדהם וכרתו אותו יחד עם הטבור וחלק מכיפת כיס השתן, עקב חשש שהוא סרטני (נדיר), שבסופו של דבר נמצא בפטולוגיה שהאורקוס היה מזוהם ובעל אבצס מסביב. לפני שבוע בוצע לי בדיקת אולטרסאונד בו גילו באיזור הנ"ל ציסטה בגודל של 3.9X2.5 ס"מ. מה התופעות והאם יכול להיות קשר בין הדברים? סרטן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני מציע לפנות למחלקה המנתחת ולקבל הסברים. אני יכול להרגיעך כי הסיכוי שמדובר בסרטן לא קיים שכן הממצא הוצא ונבדק. אני יכול להניח כי מדובר אולי בנוזל שהצטבר או שטף דם באזור הניתוח. כאמור רופאך-המנתח יוכל לסייע יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר