טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ליפני חודש בערך הרגשתי על אשך ימין בקצה שלו מן פצע קטן כמו פצעי בגרות שיש על הפנים (בתוך שק האשכים צמוד לאשך) כמו כן יש לי מידי פעם כאב במיפשעה בצד שמאל היו לי כאבי גב עליון ובטן עליונה (מן כאב סחיטה) עד ליפני שבוע וחצי (אין לי מושג אם זה קשור או לא ), ויש לי כרגע בנוסף לכאב העמום במפשעה שמאל גם כאבים באיזור כליה ימין מקדימה מעט שיעול יבש בלי ליחה וכאבי ראש קטנים מידי פעם.(כל הכאבים ניסבלים ולא חזקים בצורה מגבילה),שתן לא דמי צהוב לא בהיר מידי זרימה חלקה. הייתי אתמול אצל אורולוג אחרי שחיכיתי שבועיים וחצי כימעט והוא אמר שאין לי כלום ושגידול באשך בגיל שלי הוא נדיר והוא בקושי נגע..(למרות שאני קראתי אחרת). מה הלאה אני לחוץ ממש שאולי יש לי משהו ששלח כבר גרורות ועד שאני יגלה יהיה מאוחר מידי. מה לדעתך זה יכול ליהיות האם יש סיכוי שיש גידול ? ומה אני עושה עכשיו אחרי שהאורולוג שלל אותי ? מקווה מאוד שתוכל לעזור לי ולייעץ לי על ההמשך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר