טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום והושתל תותב לפני כשבוע ..יומיים קודם הסיטי התברר כנקי מרקרים תקינים אין צמיחה לאחר הפגישה עם האורולוג הוסבר לי שבתשובה מהפתולוגיה יצא סמינומה ונאמר לי ש-90% אני בריא וליתר בטחון והומלץ לי שני נתיבים: 1.מנה של הקרנה או כימו במינון נמוך רק לוידוא כמובן לצורך זה הפנה אותי לאונקולוג 2. מעקב כול חצי שנה MRI או סיטי וכולייי
אני אדם בריא בדרך כלל עושה ספורט על בסיס יומי
א.לפני כול פגישה איזה אופציה היא הטובה עבורי?
ב.האם תהיה חזרה לשגרת הספורט (החיים) שלי ?
תודה ויום טוב ורק בריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מציע שתתיעץ עם הרופא המנתח או האונקולוג. שתי הגישות הן כמובן נכונות וטובות. ההחלטה תתבסס בין השאר על רצונותיך שלך ועל הערכת הרופא המטפל מה ההיענות שלך למעקב ולטיפול שיהיה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר