סרטן אשכים-המשך

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• סרטן אשכים-המשך
    אלי
    19/03/2012

שלום, מבקש להתייעץ עימכם בשנית. בן 39 היום, לפני 12 שנים נון סמינומה ,כריתת אשך ימין וכימו. לפני ובמחלה עליית LDH-AFP-BHCG. בסיום טיפולים מרקרים חזרו לנורמה. מאז אין עדות למחלה. בבדיקה השנה, סונר בטן במפ, צילום חזה במפ, LDH-AFP בטווח הנורמה. BHCG יצא 10 (כאשר בשנים קודמות יצא פחות מ 10). לאחר 5 ימים יצא 6 ולאחר שבוע שוב 10.אונקולוג המטפל חושב שאין קשר למחלה (ההיא). ביקש לבצע בדיקות נוספות שיצאו: טסטוסטרון טוטל 13.1 (בתוך הטווח). LH פחות מ 0.2, FSH פחות מ 0.8.
    ביקרתי אצל אורולוג בקופ"ח אשר התייחס די בביטול לשני הנתונים הנמוכים ואמר לי לא להתייחס אליהם ופשוט אלה ההורמונים שלי והדבר אינו מעיד על שום גידול. מקריאת חומר באינטרנט הנתונים הנמוכים ממש מלחיצים ומדברים על גידול בבלוטת יתרת המוח.
    שאלותיי הם:1. האם לעזוב את זה ואין לכך משמעות?
    2. האם ירידה בהורמונים אלה גורמים לעליית BHCG?(לשם כך שלח אותי האונקולוג לבירור- לא הבנתי בדיוק אך ייתכן תת-פעילות של האשך?).
    תודה לעזרתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרטן אשכים-המשך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרטן אשכים-המשך - תגובה

פרופ' חיים מצקין
    20/03/2012

לא רואה קשר לגידול במוח. לא נראה לי שווה בירור.
    הצעתי הישאר במעקב אונקולוג מטפל לנושא האשך בלבד.-חשוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו