טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בן 34 לאחר כריתת תהליך פפילארי מאיזור כיס השתן . הממצא בגודל 2.5 סמ התשובה פתלוגיה:CONSISTENT WITH UROTHELIAL PAPILLOMA קטעים קטנים של גידול פפילארי בעל ציפוי מתאי אורותול המסודרים ב 3-5 שכבות כלל תאי UNBRELLA. אין לראות אטיפיה או לפעמים נראה אטיפיה קלה בלבד. לא נראו מטוזות או נמק הסטרומה של הפפילות רחבה בצקתית מכילה כלי דם וחללים לימפתיים גדושים לפעמים נראה תסנין דלקתי כרוני מונונוקליארי קל.
האורולוג מנתח אמר לי שזה תוצאה שפירה וממליץ על בדיקה ציסטוסקופיה בעוד שנה\ שאלתי לגבי חווד נוספת - האם ביקורות בעוד שנה זה לא זמן ארוך?כלומר האם גידול פפילומה נוטה לחזור?יש קשר לוירוס הפפילומה ?
בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אין קשר לוירוס הפפילומה. אמנם נכון שלא מדובר בגידול ממאיר. אני נוהג לבצע ציסטוסקופיה 3 חודשים לאחר הניתוח שעברת. בין היתר להיות בטוח שלא "פספסתי" גידול אמיתי ופעם שניה ואחרונה בתום שנה לניתוח הראשון.. אבל זה נוהג שלי, מקובל אמנם אבל לא מחייב. בסך הכל בשורה משמחת עבורך לחג לבריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר