טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב לפני 8 שנים אובחן אצלי סרטן באשך ימין מסוג embryonal carcinoma לאחר כריתת האשך עברתי טיפול כימוטרפי ( BEP) לפני חודש עברתי שוב כריתה באשך שמאל עקב גידול ממצאי הבדיקה ההיסטופטולוגית מצביעה על גידול מסוג classical carcinoma ללא חדירה לשום איזור אחר כמו כן בדיקת ה ct לא מצביעה על פיזור מישני כמו כן המרקרים תקינים גם לפני הכריתה בשני המיקרים הוסבר לי שישנם 3 סוגי טיפול למקרה הנ"ל שהם או מעקב או כימו או הקרנות הייתי מעוניין לדעת על מה אתם ממליצים ( בשבוע הבא אני נפגש עם האונקולג שלי)
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ראשית האונקולוג שלך מכיר אותך הכי טוב ואין ספק שהוא האיש להיוועץ בו. בעיקרון אם אמנם כל התשובה הפתולוגית היא לטובתך, ההינו מחלה רק באשך , לא בהיקף גדול אני מציע לחלוים השגחה צמודה. בחולה כמוך הרגיל למעקב צמוד ממחלתך באשך הקודם, ניתן לסמוך שתתמיד במעקב שכזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר